• Свеж
Шателет Бетонска Четка За Шминка Организатор / Геометриски Дизајн Вазна За Бања Совршена За Четки За Шминка, Прибор Или Четки За Заби | Направена во САД!
zoom_in

Шателет Бетонска Четка За Шминка Организатор / Геометриски Дизајн Вазна За Бања Совршена За Четки За Шминка, Прибор Или Четки За Заби

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ПОВЕЌЕНАМЕНСКА-Бетонската Геометриска Вазна Е Одличен Организатор На Мали Предмети За Четки За Шминка, Четки За Заби И Многу Повеќе - Совршена За Организирање Додатоци за Бања! РАЧНО ИЗРАБОТЕНА-ДИЗАЈНЕРСКА ЕТИКЕТА КВАЛИТЕТ ПРИСТАПНИ ЦЕНИ - Овие Декоративни Вазни Се Рачно изработени во САД со Висококвалитетни Материјали - Сите Вазни Се Малку Уникатни. ЦВРСТО ДНО ОД ПЛУТА-Цврстото Дно Од Плута Прави Декоративните Вазни Да Изгледаат Завршени & Исто Така, Обезбедуваат Подобра Влечна Сила И Спречуваат Гребнатини на Мебелот. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ-Овие Вазни Ќе Траат Вечно & Обезбедете Го Вашиот Дом Завршен Изглед. Мери Приближно 4,5" Високи и 3" Во Дијаметар. Организаторите На Бетонската Декоративна Четка за Шминка Се Рачно Изработени Во Орландо, Флорида и е совршен Организатор за вашата Бања - Држи Четки за Шминка, Моливи За Очи, Четки За Заби И Многу Повеќе. Секоја Вазна е малку уникатна поради рачно изработената природа на нивниот производствен процес и се подобрува како што стареат!.

Поврзани производи..