• Свеж
Кралот Мидас Вратот Ленти - 12 Пакет Бербер Вратот Ленти-За Еднократна Употреба Хартија Вратот Ленти За Берберница-Професионален Квалитет Се Водат Хартија Вратот Б?
zoom_in

Кралот Мидас Вратот Ленти - 12 Пакет Бербер Вратот Ленти-За Еднократна Употреба Хартија Вратот Ленти За Берберница-Професионален Квалитет

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

УДОБНОСТ СЕ ВКЛОПУВААТ ВОДАТ ХАРТИЈА - кралот Мидас бербер вратот лента е направена од супер силна лесна хартија за еднократна употреба, која е водоотпорен Овие додатоци за бербер може да се користат за одржување на облеката на клиентот писклива чиста и сува. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Нашите ленти за вратот се лесни за употреба. Само извадете 1 парче лента за берберски врат, истегнете се за совршено вклопување на вратот на клиентот, а потоа залепете ги краевите за фризура или стилизирање на косата без стрес. ЛЕНТА ЗА ВРАТОТ ПРИЈАТЕЛСКА ЗА КОЖАТА-Лентата За вратот На Кралот Мидас бербер е водоотпорна и пријателска за кожата. Ова ленти за врат без чешање ја одржуваат кожата отпорна на коса и спречува бојата на косата да се качи на вратот за уредна и уредна сесија во фризерскиот салон. ЗА ЦЕЛАТА ГОЛЕМИНА на ВРАТОТ-Нашите ленти за стилизирање се направени од мека еластична хартија за истегнување. Овие ленти за вратот може да се користат за заокружување на која било големина на вратот на жени и мажи или мали деца за да се задржи бојата на косата, стилизирањето на косата и нередот за сечење коса. СУПЕР МЕКИ ЛЕНТИ за ВРАТОТ-Лентата За вратот На Кралот Мидас бербер е изработена од водоотпорна хартија за истегнување. Овие супер меки ленти за вратот бербер доаѓаат во кутија со 12 пакувања од 65 ленти за вратот за сите 780 берберски ленти за вратот. Кралот Мида лентите за вратот се направени од супер силна лесна хартија за еднократна употреба која е водоотпорна. Овие додатоци за бербер може да се користат за одржување на облеката на клиентот писклива чиста и сува. Кралот мидас берберска лента за вратот е изработена од водоотпорна хартија за истегнување.

Поврзани производи..