• Свеж
12 парчиња орнаменти од ѓумбир, маж, Божиќни украси од ѓумбир, висат привлечни фигурини украси за елки за елки за Божиќна декорација за забавен декор за забавен деко?
zoom_in

12 парчиња орнаменти од ѓумбир, маж, Божиќни украси од ѓумбир, висат привлечни фигурини украси за елки за елки за Божиќна декорација

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

? Пакет вклучуваат : 12 парчиња Божиќни приврзоци Вклучувајќи 4 стилови од ѓумбир од ѓумбир, 3 по стил. Кој е умерен по големина и многу привлекува кога е обесен на новогодишна елка. ? Материјали : Орнаменти од маж од ѓумбир се изработени од еколошки материјал ПВЦ мека гума, која помина тестирање за заштита на животната средина, со силен тродимензионален ефект, јасни слоеви и светли бои. Може да се користи долго време. Апликации : Совршената Божиќна декорација е полесно да се обесувате на новогодишната елка, врати и прозорци. Како поздрав за зимска Божиќна тема забава и декорација на рустикална фарма. Исто така, ги прикачи како Божиќни подароци и најдобри Божиќни подароци на вашето семејство или пријатели. Нашата гаранција : Ветуваме дека ќе обезбедиме 24-часовна поддршка на клиентите. Ако имате прашања од производот или нарачката, слободно контактирајте не. Gingerbread Man Ornaments Retro Gingerbread Man Hanging Charms Christmas Tree Figurine Ornaments Set Specifications : Package Details : 12 PCS Gingerbread Man Ornaments 12 PCS Gold Hanging Cords Material : PVC Product Size : About 2.97 inches Features : Design : Traditional gingerbread man ornaments, a Разновидност на стилови за избор, секој стил е многу карактеристичен, некои мажи од ѓумбир што држат лижави, некои подароци што држат.

Поврзани производи..