• Свеж
XMCX Ѕидна Облека Воздушна Облека Решетка За Сушење Решетка За Сушење Решетка За Сушење Преклопување На Облеката Суви Лавици Лесно Складирање
zoom_in

XMCX Ѕидна Облека Воздушна Облека Решетка За Сушење Решетка За Сушење Решетка За Сушење Преклопување На Облеката Суви Лавици Лесно Складирање

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Внатрешни и надворешни : компонентите од нерѓосувачки челик го прават идеален за тераси и балкони Многу погоден за перење соби бањи гаражи хотели и студентски соби, како што се базен пешкир лавици повлече алишта пешкир лавици итн. Лесен за инсталирање : нашата решетка за сушење монтирана на ѕид е целосно составена. Лесно инсталирајте на ѕидот користејќи 4 завртки и сидра (може да биде потребно дупчење). 304 материјал од нерѓосувачки челик : силен и издржлив може да издржи влажна тежина. Тоа нема да ' рѓа и нема да се скрши лесно. Безбедната носивост е 20 килограми. Голем простор за сушење : решетката за сушење облека монтирана на ѕид има 7 тешки алуминиумски прачки кои можат да соберат тежина до 20 кг. Заштеда на простор : внатрешните или надворешните лавици за преклопување облека можат да заштедат многу простор-мазниот телескопски дизајн може да се преклопи во рамна форма за да биде компактен кога не се користи. Многу погоден за куќи/апартмани/хотели со ограничен простор. Облека Монтирана На ѕид Воздушна Облека Решетка За Сушење Решетка За Сушење Алишта Што Се Повлекува Преклопете Облека Суви Лавици За Балкон Каллива Спална Соба Базен Детали За Производот : Број : внатрешни и надворешни преклопни решетки за сушење спецификација : 7-песна должина на решетката за сушење : 50см 60см 80см висина : 15 см растојание на истегнување : 12-32см боја : сребрен материјал : 304 Нерѓосувачки Челикповршина : Процес На Електрофорезаспособност За Носење : 20кгпроизвод Тежина : 2кгкарактеристики : Лесно За Притискање и Влечење Флексибилно работење дебели навртки завртки за дистрибуција на енергија за заштеда на простор и други додатоци лесни за инсталирање.

7-track drying rack:
Length:
50cm 60cm 80cm
Height:
15 cm
Stretching distance:
12-32cm
Color:
silver
Material:
304 stainless steel
Surface:
electrophoresis process
Carrying capacity:
20kg
Product weight:
2kg
Features:
easy to push and pull expandable flexible operation thick rivets space saving power distribution screws and other accessories easy to install.
Our Service:
★If you have any questions after purchase please contact us within 24 hours we will answer you soon.:
★ Arrival time:
15-27working days [Because it is international logistics so please understand]
★After receiving the product if you have any dissatisfaction please contact us immediately we will solve the problem for you. If you are satisfied with our products please leave your comments below the shop for other buyers' reference. :

Поврзани производи..