• Свеж
Fafeicy 6pcs Прецизен комплет за шрафцигер, професионален starвезда шрафцигер за поправка на компјутер, часовник, очила за очила, работа за накит, лаптоп, таблет, конзола з?
zoom_in

Fafeicy 6pcs Прецизен комплет за шрафцигер, професионален starвезда шрафцигер за поправка на компјутер, часовник, очила за очила, работа за накит,

DEN 96.64

Стока
check Во продавницата

Со дизајн на гумен прстен што не е на нелип, не е лизгав при употреба, удобен и лесен за ракување Обликот на рачката е во согласност со принципот на ергономски дизајн, кој заштедува напор за време на употребата и не е лесен за замор. Suitable for disassembly and assembly of electronic products, mobile phones, watch, tablets, eyeglasses, jewelry work, cameras, watches, glasses, laptops, laptop hard drives, game console, etc. This precision screwdriver is made of high quality chrome vanadium steel, кои можат да бидат сигурни дека трајноста и стабилноста на производот. Постојат два вида на располагање : T4 и T5, должината на главите е 25мм/1in, секој тип има 6 парчиња, што може да ја задоволи вашата различна потреба. Со дизајн на гумен прстен што не е на нелип, не е лизгав при употреба, удобен и лесен за ракување. Обликот на рачката е во согласност со принципот на ергономски дизајн, кој заштедува напор за време на употребата и не е лесен за замор. Suitable for disassembly and assembly of electronic products, mobile phones, watch, tablets, eyeglasses, jewelry work, cameras, watches, glasses, laptops, laptop hard drives, game console, etc. This precision screwdriver is made of high quality chrome vanadium steel, кои можат да бидат сигурни дека трајноста и стабилноста на производот.

Item Type:
Star Screwdriver
Material:
Chrome vanadium steel
Hardness:
HRC52-54
Head Length:
Approx. 25mm/1in
Application:
 
The slot screwdriver is suitable for disassembly and assembly of electronic products, mobile phones, watch, tablets, eyeglasses, jewelry work, cameras, watches, glasses, laptops, laptop hard drives, game console, etc.:
Package List:
6 x Star Screwdriver:

Поврзани производи..