• Свеж
Дигитална камера Yyoyy Children, 2 инчен екран HD Kids Camera, 4 налепници за фотографии и 9 филтри, USB -полнење, поддржуваат повеќе игри, за подароци за роденденски девојки за дево?
zoom_in

Дигитална камера Yyoyy Children, 2 инчен екран HD Kids Camera, 4 налепници за фотографии и 9 филтри, USB -полнење, поддржуваат повеќе игри, за

DEN 309.12

Стока
check Во продавницата

Безбеден материјал : Користење на безбеден и материјал од ABS од одделение за храна, децата можат да играат со доверба; Вградени се најразлични забавни фото рамки Симпатична дизајн : усвојување дизајн на тркалезна и прекрасна форма, триење против лизгање, удобно и нежно зафаќање, грижа за тендерската кожа на децата. Капацитет на батеријата : Изградете во 400 m Ah со голем капацитет литиум батерија, безгрижен, силен век на траење на батеријата, USB интерфејс за лесно да ја надополнува моќта. Мултифункција : 4 иновативни налепници за фотографии и 9 филтри, снимајте го секој прекрасен момент на природата и поддржувате различни игри. Костума за деца : Забавна камера специјално направена за деца, дозволувајќи им на децата да го истражуваат својот свет, да им донесат нова инспирација за фотографирање. Како да користите : 1. Долго притиснете го копчето за напојување за да се вклучи. Изберете ја функцијата на фотоапаратот. Кратко притиснете го копчето за блендата за да пукате. Кликнете на копчињата горе и долу за да го вклучите ефектот на налепницата за филтрирање/фотографија. Долги притиснете ги копчињата горе -долу за да зумирате и фотографирате. Спецификација : Тип на ставка : Детска камера Материјал : АБС Тежина : приближно.9oz : 2,0 инчи леќи за приказ на боја : Фиксни леќи Агол на гледање : 100 ° Складирање Медиум : Мала мемориска картичка, максимална поддршка 32g (треба да се купи одделно) Формат на фотографија : JPG Видео Резолуција : 720p (1280x720) Пиксел : 12 : 12 Влезен напон на MP : DC 5 V Јазици : Кинески, англиски, руски, корејски, јапонски батерија : Вградена во литиум батерија 400m Ah Список на пакети : 1 x Деца камера 1 x лента за фиксирање 1 x анти -изгубен јаже 1 x прирачник за полнење 1 x.

Item Type:
Children Camera
Material:
ABS
Weight:
Approx. 166g/5.9oz
Screen:
2.0 Inch Color Display
Lens:
Fixed Lens
Viewing Angle:
100°
Storage Medium:
Small Memory Card, Maximum Support 32G (Need To Be Purchased Separately)
Photo Format:
JPG
Video Resolution:
720P (1280x720)
Pixel:
12 MP
Input Voltage:
DC 5V
Languages:
Chinese, English, Russian, Korean, Japanese
Battery:
Built in Lithium Battery 400mAh
Package List:
1 x Children Camera:
1 x Fixing Strap:
1 x Anti Lost Rope:
1 x Charging Cable:
1 x Manual :

Поврзани производи..