• Свеж
ВИНГВО Аквариум Греење Прачка, Потопни Аквариум Грејач ABS Школка Автоматски Постојана Температура За Аквариум
zoom_in

ВИНГВО Аквариум Греење Прачка, Потопни Аквариум Грејач ABS Школка Автоматски Постојана Температура За Аквариум

DEN 1016.00

Стока
check Во продавницата

СЛОБОДНО ПРИЛАГОДЕНО : аквариумскиот грејач користи интелигентна технологија за конверзија на фреквенција, големината на моќноста слободно се прилагодува со чипот, секогаш одржувајте ја соодветната константна температура на моќноста СОНДИ за СЕНЗОРИ со ДВОЈНА ТЕМПЕРАТУРА : грејачот На Аквариум Со Постојана температура користи сензори со двојна температура за следење на греењето во реално време, 1 час, константна температура 3 часа, автоматски термостат и моќност во реално време. ПОСЕБЕН КОНТРОЛЕР : грејач На Риби усвојува одделен контролер, надвор од за контрола на температурата. Вклучување на екранот на °C И °F е достапен, а контролниот дисплеј е на целосен англиски јазик, поудобно за прегледување. АБС школка : потопниот аквариумски грејач е направен од АБС школка, безбеден и нетоксичен, не може да се користи штета на квалитетот на водата и растенијата и животните, слатката вода и морската вода. МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРЕЕЊЕ ОД ЛЕГУРА НА ТИТАНИУМ : потопниот грејач на риби е изработен од материјал за греење од легура на титаниум, брза брзина на греење, постојана температура НА ПИД, заштеда на енергија и исклучување од водата. МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРЕЕЊЕ ОД ЛЕГУРА НА ТИТАНИУМ : потопниот грејач на риби е изработен од материјал за греење од легура на титаниум, брза брзина на греење, постојана температура НА ПИД, заштеда на енергија и исклучување од водата. 12 V БЕЗБЕДЕН И НИЗОК НАПОН : грејната шипка За Риби прифаќа 12v безбедност низок напон за да спречи електрична риба, кога грејачот работи, тој ќе ја исклучи струјата веднаш по напуштањето на водата за да престане да работи. ПОСЕБЕН КОНТРОЛЕР : грејач На Риби усвојува одделен контролер, надвор од за контрола на температурата. Вклучување на екранот на °C И °F е достапен, а контролниот дисплеј е на целосен англиски јазик, поудобно за прегледување. СОНДИ за СЕНЗОРИ со ДВОЈНА ТЕМПЕРАТУРА : грејачот На Аквариум Со Постојана температура користи сензори со двојна температура за следење на греењето во реално време, 1 час, константна температура 3 часа, автоматски термостат и моќност во реално време.

Item Type:
Aquarium Heater
Material:
ABS
Use:
Fish Digital Display External Control Heating Rod
Plug Specification, Voltage:
US Plug, 110V
Temperature Control Range:
15-34℃
Package List:
1 xAquarium Heater:
2 x Suction Cup:
1 x Fixed Lanyard:
1 x Adhesive Hook:
1 x Instruction Book:
Note:
1. Use the heating rod completely submerged in water, to prevent burning the rod body, burning melting the protective shell and other situations cause unnecessary trouble.:
2. Because the heating rod heating speed is fast, try to place the heating rod in the position of rapid water to let the fish heated evenly.:
3. It is not recommended to put the heating rod in the bottom filter, because some bottom filters do :

Поврзани производи..