• Свеж
Qeymn Дипломирање чаршав за украси за дипломирање, Класа за украси за дипломирање од 2023 година, 108 x54 табела за табели за дипломирање, конкрет за градење на материјали ?
zoom_in

Qeymn Дипломирање чаршав за украси за дипломирање, Класа за украси за дипломирање од 2023 година, 108 x54 табела за табели за дипломирање, конкрет

DEN 63.84

Стока
check Во продавницата

Големина : 108x54inch Материјал : пластика. Карактеристики : За еднократна употреба тие се лесни и лесни за носење како дел од декорацијата за постдипломски забави, погодна за постари, колеџ, средно училиште, предучилишно, kinder, основно или AW училиште, полициска академија и медицинска школа за медицинска сестра итн., Тоа ќе ви биде најдобро избор. Задоволство на клиентите : Ако табелата за дипломирање што сте го добиле е оштетено или не сте 100% задоволни, ве молиме контактирајте не слободно, нашиот тим за професионални услуги за клиенти ќе ви даде најдобро решение. ? ?Waterproof And Disposable : This Graduation party tablecloth design with waterproof which can protects your table from spills of milk, juice or soda, and prevents others from scratching,disposable designs tablecloth can save your more time,no need to wash and dry, just throw директно во ѓубре по употреба!. Дополнителна голема големина : На табелите за дипломирање се мери 108 "долги x 54" ширина, одговара на сите сизи на правоаголник од табела од 6 стапки до 8 метри, одлична за класа за украси за дипломирање од 2023 година. Само за украсување на маса на дипломираната забава, но и да се извади на забава за пикник на отворено, дома или друга пригода; Тие се лесни и лесни за носење како дел од декорацијата за постдипломски забави, погодни за високи, колеџ, средно училиште, предучилишно, kinder, основно или AW училиште, полициска академија и медицинска школа за медицинска сестра и сл., Тоа ќе биде вашиот најдобар избор.

Поврзани производи..