• Свеж
Ротирачко Капаче За Оџаци За Оџаци, Турбински Вентилатор Од Нерѓосувачки Челик, Крава За Оџаци Против Спуштање, За Куќи Фабричка Фарма За Поткровје Ротирачко Капач
zoom_in

Ротирачко Капаче За Оџаци За Оџаци, Турбински Вентилатор Од Нерѓосувачки Челик, Крава За Оџаци Против Спуштање, За Куќи Фабричка Фарма За

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Големина : долниот дијаметар е погоден за повеќето стандардни оџаци Долниот дијаметар е 100мм, 110мм, 150мм, 160мм, 200мм, 300мм, 350мм, 400мм, 450мм, 500мм. погоден е за стандардни оџаци со цврста конструкција од нерѓосувачки челик и поддржува прилагодување. Горниот капак на капакот на оџакот и цевката за вентилација на оџакот на шпоретот е бесшумна, не троши електрична енергија, спречува истекување на дождовница и избегнува влез на мали животни. Спречете ветер и дожд да влезат во цевки, оџаци, печки итн. за да се избегнат негативните ефекти од чадот од куќата. Совршена опрема за вентилација. Топлиот воздух се крева и студениот воздух паѓа, предизвикувајќи вентилаторот да се ротира, така што внатрешната топлина, мирисот и прашината можат ефикасно да се испуштат. Заштеда на енергија и без сметка за електрична енергија за да ја намалите сметката за електрична енергија. Нема бучава кога вентилаторот за вентилација на покривот ротира. Растојанието помеѓу надолно испакнатите летви е доволно мало за да спречи дождовницата да влезе во системот за вентилација. Спецификација : име На Производ : материјал за покривање На Камин : галванизиран од нерѓосувачки челик отпорен на одвод, снежно, ветроупорен : ова е облога против мијалник. Протокот на воздух што тоне произведува само ветер.

Product name:
Fireplace cover
Material:
stainless steel galvanized
Rainproof, snowproof, windproof:
Note:
This is an anti-sink fairing. The sinking airflow produces only wind. If there is a problem when there is no wind (smoking fireplace/stove), the problem is not the sinking wind.:
Warning:
If your chimney is located more than 1 meter below the roof apex, any anti-sink windshield may fail.:
Typical sinking phenomenon:
As soon as the wind blows, the fireplace or stove will emit smoke.
There may be errors in manual measurement of the size, please refer to the actual product received, please understand. :

Поврзани производи..