• Свеж
Сабатиер Фалсификуван Нож За Готвач Од Нерѓосувачки Челик со Капак На Сечилото За Самоострување На Работ, Нерѓосувачки Челик Со Висока Содржина На Јаглерод, Кујнс?
zoom_in

Сабатиер Фалсификуван Нож За Готвач Од Нерѓосувачки Челик со Капак На Сечилото За Самоострување На Работ, Нерѓосувачки Челик Со Висока Содржина

DEN 1505.60

Стока
check Во продавницата

САМООСТРЕН РАКАВ НА РАБОТ : Ножевите На Работ Сабатие имаат обвивка со патентиран, вграден механизам кој е дизајниран автоматски да го изостри сечилото со секоја употреба, одржувајќи остар раб на брич Обвивката на Работ гарантира остар нож за секоја употреба. Никогаш не грижете се за досадно сечило пред употреба. ВИСОКОКВАЛИТЕТНО СЕЧИЛО : сечилото е направено од високојаглероден челик кој дава цврстина, острина и издржливост. Овој нож обезбедува идеален агол на сечење за острина и издржливост. РАБОВИ на СЕЧИЛОТО СО ОСТРИ ЖИЛЕТИ : Секое Сечило е стручно рачно изработено за максимална острина и задржување на рабовите за да се обезбеди прецизно сечење секој пат. Handономска КОНТРОЛА : рачките од нерѓосувачки Челик нудат сигурен стисок и апсолутна стабилност што обезбедува удобност и маневрирање. Овој разноврсен Готвачки Нож од 6 инчи е специјално дизајниран да се истакнува во сечкање, сечење, мелење и сечење коцки. ДОЖИВОТНА ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЈА : стоиме зад нашите производи! За најдобри резултати, рачно миење со топла вода и благ детергент; исплакнете и исушете веднаш. Овие ножеви не се погодни за машина за миење садови. Сабатие Работ ножевите имаат обвивка со иновирана технологија која е дизајнирана автоматски да го изостри сечилото со секоја употреба. Заштитната обвивка на Работ содржи вграден механизам кој го усовршува сечилото пред и по секоја употреба, одржувајќи го остриот раб на сечилото.

Поврзани производи..