• Свеж
Алатка за прилагодување на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот н?
zoom_in

Алатка за прилагодување на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот на клучот

DEN 151.84

Стока
check Во продавницата

Облик на клучот на клучот : Ц форма; Големина : Капацитет : 55-62 мм C спаннер изработен од висок материјал за Qulitity со не-рефлексивна завршница на црн оксид за употреба каде што се потребни не обложени производи. Прецизните машински иглички обезбедуваат ангажман со странични дупки или слотови, кои се користат за затегнување на странични ореви на слот на јаки, ореви за заклучување и лежишта. Поточно дизајниран да се задржи под најригорозната индустриска употреба и е со траен квалитет и многу ефикасен, удобен и лесен за употреба. Feature Pin diameter stamped on each handle Black oxide finish for improved corrosion resistance Hard stamped size markings on the handle for quick identification Specification Material : Metal Shape : C Shape Surface Finish : Black Oxide Fnish Dimension Total Length : 210mm/8.27" Size : Capacity : 55-62 mm (2.44 '') Пакет вклучува : 1pc x прилагодлив клуч Белешка поради рачно мерење, дозволете отстапување од 1-2мм. Поради екранот на екранот, бојата може да биде различна од вистинската. Ве молиме, разберете Гаранција без ризик, Yoohey понуди 100% гаранција за враќање на парите во рок од 90 дена. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не преку нас. Ние секогаш сме на повик за вашата услуга, брза обработка и ви даваме задоволителен резултат.

Поврзани производи..