• Свеж
Не'рѓосувачки челик мини џеб пепел цигари цигари со фиока за пепел со капаци преносен пепел компактен преносен автомобил за автомобили за канцелариски бар спална ?
zoom_in

Не'рѓосувачки челик мини џеб пепел цигари цигари со фиока за пепел со капаци преносен пепел компактен преносен автомобил за автомобили за

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Премиум материјал : Оваа џебна плоштад цигара од цигари е изработена од квалитетен метален материјал, издржлив, отпорен на топлина и отпорен на корозија, лесен за чистење и може да се користи долго време Преносен дизајн : Овој мини пепел е лесен и компактен по големина, лесно се вклопува во чанта или јакна, тој е дефинитивно алатка за заштеда на простор. Лесен за употреба : Овој сад со цигара од пепел е дизајниран со лепенка, може да се користи за поставување цигари. Притиснете го копчето, лесен за отворање и користење. Широки апликации : Ештрај од квадратни џеб е погоден за внатрешна и надворешна употреба, како што се патување, деловни патувања, забава и бар, искачување, пикник, риболов, скара, може да биде добар подарок за татко, момче или други пушачи. Премиум материјал : Оваа џебна плоштад цигара од цигари е изработена од квалитетен метален материјал, издржлив, отпорен на топлина и отпорен на корозија, лесен за чистење и може да се користи долго време. Преносен дизајн : Овој мини пепел е лесен и компактен по големина, лесно се вклопува во чанта или јакна, тој е дефинитивно алатка за заштеда на простор. Лесен за употреба : Овој сад со цигара од пепел е дизајниран со лепенка, може да се користи за поставување цигари. Притиснете го копчето, лесен за отворање и користење.

Product name:
Metal Mini Ashtray for Travel
Material:
stainless steel
Color:
silver
Itrem size:
59mmx54mmx20mm/2.32inchx2.13inchx0.79inch(L x W x T)
Net weight:
48g/1.69 ounces
Package includes:
1 x Mini Ash Holder :

Поврзани производи..