• Свеж
Ајкула ZU503AMZ Навигатор Подигнете-Далеку Исправен Вакуум Со Четка За Самочистење, Хепа Филтер, Вртливо Управување, Алатка за Тапацир &засилувач; Алатка За Пукнатини ?
zoom_in

Ајкула ZU503AMZ Навигатор Подигнете-Далеку Исправен Вакуум Со Четка За Самочистење, Хепа Филтер, Вртливо Управување, Алатка за Тапацир &засилувач;

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ЧЕТКА ЗА САМОЧИСТЕЊЕ : Дизајнирана за повеќе пикап за коса за домашни миленици без обвивка за коса (наспроти Млазници со Влакна Од Ајкула)Напон : 120 волти. Моќност : 1200 вати. ПОДИГНЕТЕ ЈА ФУНКЦИОНАЛНОСТА : отстранлив под за чистење под мебел или откачете ја млазницата за чистење над подот, на тапацир, мебел, скали и многу повеќе. ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЦЕЛОСНО ЗАПЕЧАТУВАЊЕ ПРОТИВ АЛЕРГЕНИ : Работи со хепа филтер за да зароби прашина и алергени во правосмукалката. СОВРШЕН За ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ : Алатката За Пукнатини За Миленичиња ги отстранува влакната од домашни миленици од тешко достапни простори како агли, тавани и помеѓу перничиња за каучот. ВРТЛИВО УПРАВУВАЊЕ : Лесно маневрирајте со вашиот вакуум за да влезете и излезете од тесни простори, во агли, околу мебел и многу повеќе. АЛАТКА ЗА ТАПАЦИР : Зема влакна и остатоци од домашни миленици од завеси, абажури и други нежни ткаенини, како и полици, маси и ѕидови. ШТО Е ВКЛУЧЕНО : Подигнување На Навигаторот-Далеку Исправен Вакуум, Алатка за Тапацир, Алатка За Пукнатини За Миленичиња И Водич за Сопственици.

Поврзани производи..