• Свеж
1 Парче Метална Четка За Бричење И Држач За Бричење Четка За Бричење Држач За Четка За Четка За Бричење Држач За Четка За Бричење За Бричење Машка Алатка За Бричење, ?
zoom_in

1 Парче Метална Четка За Бричење И Држач За Бричење Четка За Бричење Држач За Четка За Четка За Бричење Држач За Четка За Бричење За Бричење

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Изработени од квалитетен метал, издржлив Големина : висина 4,13 инчи (105 мм); Боја : сребро. Лесен за употреба, може стабилно да се стави на шалтер за да ја одржува четката сува и чиста и да го продолжи животниот век на четката за бричење. Може да складира четка за бричење и бричење, да ги одржува вашите предмети за бричење и комодата организирани. Погоден за повеќето четки за бричење и бричење. Погоден за дома, бања, патување итн. Пакетот вклучува : 1 Парче Метална Четка За Бричење И Држач За Брич●Изработен од квалитетен метал, издржлив.●Големина : висина 4,13 инчи( 105 мм); Боја : Сребрена●Лесен за употреба, може стабилно да се стави на шалтер за да ја одржува четката сува и чиста и да го продолжи животниот век на четката за бричење.●Одговара за повеќето четки за бричење и бричење. Погоден за дома, бања, патување итн.Поради причината за светлината и дисплејот, бојата може да има мала разлика. Ова е неизбежно, ве молиме разберете!2.Ве молиме дозволете мала разлика во димензиите поради различни рачни мерења.

Поврзани производи..