• Свеж
12 пакувања за лепило за лепило за бесплатен држач за приклучоци, фиксатор за само-леплици за десктоп, фиксатор на држач за напојување, управување со кабел за монтир?
zoom_in

12 пакувања за лепило за лепило за бесплатен држач за приклучоци, фиксатор за само-леплици за десктоп, фиксатор на држач за напојување,

DEN 185.44

Стока
check Во продавницата

★ 【ПРИРАЧНИК ЗА БЕСПЛАТНО ОСНОВНА ЗАБЕЛЕШКА】 Дизајнот на Чут е погоден за да го поправите и одвоите Откако ќе се монтира на wallид или маса, сепак можете лесно да ја отстраните лентата за напојување со тоа што ќе ја лизгате. ★ 【Инсталација без алатки】 доаѓа со силно двострано лепило, без инсталација на дупчење, удобно и брзо. Нема остаток по залепеноста, а капацитетот за носење на оптоварување може да достигне 3kg.note : После залепете, почекајте 6 часа пред Користете. ★ 【Удобна заграда】 специјално дизајнирана за ленти за напојување, Wi Fi рутери, кутии за ткива, адаптери и далечински управувачи, едноставни за поправање, збогум на нередот. ★ 【Повеќекратна адаптација на површината】 Може да се залепи директно на мазни површини. Ако нема мазен wallид? Не грижи се, има дупки за фиксирање на ноктите, кои можат совршено да се поправат со ноктите. ★ 【Вклучен пакет】 Комплетот вклучува 12 држачи во Whiter, вклучително и самолепливи листови, кои се совршено погодни за разни сценарија за апликации. 12 пакувања за лепило за лепило за бесплатен држач за приклучоци, само-леплива фиксатор за приклучок за десктоп, фиксатор на држач за електрична лента, управување со кабел за монтирање на wallидови (бело).

Поврзани производи..