• Свеж
Легура DIY 5D дијамантски сликарство за Ноќта на вештерките што висат приврзоци кристални ригистони дијамантски уметнички прозорец приврзоци дома градина wallид што ?
zoom_in

Легура DIY 5D дијамантски сликарство за Ноќта на вештерките што висат приврзоци кристални ригистони дијамантски уметнички прозорец приврзоци

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Нашите приврзоци за кристална уметност го преземаат нашиот концепт за декорација на кристали чекор понатаму, овозможувајќи ви да создадете исклучителни уметнички дела за да ја украсите вашата куќа или да го дадете како рачно изработен подарок Концептот е сличен на дигиталното сликарство, познат и како слика од 5Д дијаманти. Секој дизајн има нумериран леплив образец. Користете ја оваа алатка за да го подигнете обоениот скапоцен камен од смола и поставете ја на соодветната нумерирана точка. Оваа техника е релаксирачка и терапевтска активност за занаетчиство, погодна за возрасни и деца (стари над 6 години). Нашите приврзоци за кристална уметност го преземаат нашиот концепт за декорација на кристали чекор понатаму, овозможувајќи ви да создадете исклучителни уметнички дела за да ја украсите вашата куќа или да го дадете како рачно изработен подарок. Концептот е сличен на дигиталното сликарство, познат и како слика од 5Д дијаманти. Секој дизајн има нумериран леплив образец. Користете ја оваа алатка за да го подигнете обоениот скапоцен камен од смола и поставете ја на соодветната нумерирана точка. Оваа техника е релаксирачка и терапевтска активност за занаетчиство, погодна за возрасни и деца (стари над 6 години). Функција : Нашите приврзоци за кристална уметност го преземаат нашиот концепт за декорација на кристали чекор понатаму, овозможувајќи ви да создадете исклучителни уметнички дела за да ја украсите вашата куќа или да го дадете како рачно изработен подарок. Концептот е сличен на дигиталното сликарство, познат и како слика од 5Д дијаманти. Секој дизајн има нумериран леплив образец. Користете ја оваа алатка за да го подигнете обоениот скапоцен камен од смола и поставете ја на соодветната нумерирана точка. Оваа техника е релаксирачка и терапевтска активност за занаетчиство, погодна за возрасни и деца (стари над 6 години). Резултатот е неверојатно дело на Rhinestone Art што можете да ја обесувате на wallидот или да му го дадете како подарок на вашите најблиски.

Material:
soft EVA+leather, not easy to break
Item type:
5D diamond painting
Color:
as shown
Pendant size:
as shown
Function:
Halloween parties, holidays, photo props, children's gifts.
Space:
living room/bedroom/classroom/entrance
DIY diamond 5D painting steps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate; If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIY diamond painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:

Поврзани производи..