• Свеж
Алатки за автомобилски алатки Automotive Automotive Automotive Auto Tools Електричен автомобил Снежен стругалка тип на греење на снег, снег стругалка Електрична снег лопати Електрич?
zoom_in

Алатки за автомобилски алатки Automotive Automotive Automotive Auto Tools Електричен автомобил Снежен стругалка тип на греење на снег,

DEN 207.36

Стока
check Во продавницата

Може да се користи и како подарок за семејството и пријателите, да им дадете практични алатки поставени за чистење на зимскиот снег Совршена зимска алатка за отстранување на мраз и снег од шофершајбната на вашиот автомобил и прозорците. Помагајќи ви да ги решите проблемите кога треба да излезете по снегот. Донесете огромна погодност за секојдневниот живот. Оваа алатка за отстранување на снег нема да ја гребе или измами вашите возила. Лесна структура за лесно ракување. Страпачот на мраз може брзо да се користи преку мразната површина на шофершајбната. Може да се користи и како подарок за семејството и пријателите, да им дадете практични алатки поставени за чистење на зимскиот снег. Совршена зимска алатка за отстранување на мраз и снег од шофершајбната на вашиот автомобил и прозорците. Помагајќи ви да ги решите проблемите кога треба да излезете по снегот. Донесете огромна погодност за секојдневниот живот. Оваа алатка за отстранување на снег нема да ја гребе или измами вашите возила. Лесна структура за лесно ракување. Страпачот на мраз може брзо да се користи преку мразната површина на шофершајбната. Опис Измами на висококвалитетни материјали, тешки и издржливи, не лесни или деформирање, долг живот на услугата. Изматете под мразот без да го оштетите шофершајбната! Може брзо да ви помогне да го извадите снегот од шофершајбната на автомобилот, покривот, вратата, аспираторот и страничните ретровизори.

Поврзани производи..