• Свеж
Тегли За Бонбони зеродеко 10 парчиња Проѕирни ТЕГЛИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА 200 мл Пластични Ѕидарски Тегли Со Капаци Запечатување Тегла За Складирање Бонбони За МИЛЕНИЧИЊА К?
zoom_in

Тегли За Бонбони зеродеко 10 парчиња Проѕирни ТЕГЛИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА 200 мл Пластични Ѕидарски Тегли Со Капаци Запечатување Тегла За Складирање

DEN 415.68

Стока
check Во продавницата

стр ТЕГЛА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ШЕЌЕР : чистиот мал држач има добра функција за заптивање, што може да биде добра алатка за зачувување на вашите закуски, бонбони, ореви. СКЛАДИРАЊЕ НА ОРЕВИ : Дајте му го на вашиот пријател и споделете ја одличната и удобна функција, нека оваа практична кутија донесе погодност во вашиот живот. ИСЧИСТЕТЕ КУТИИ ЗА БОНБОНИ : контејнерите се наредени, заштедуваат простор и организирајте ја оставата, чајната кујна во привлечна, уредна. КУЈНСКИ ТЕГЛИ ЗА ОСТАВАТА, чајната КУЈНА : можете да ги користите во кујната за да организирате вреќа со чај, зрна кафе, житарки, зачини, исто така погодни ЗА САМОСТОЈНИ , топчиња од пена и така натаму. ТЕГЛА ЗА ЧАЈ : исто така, нема да имате проблем да ги уредите малите и неуредни работи во вашата кујна и да ја направите кујната поуредна. Карактеристики-боја : транспарентен-материјал : големина на домашно милениче : 7,10х7, 10х5, 70см/2, 79х2, 79х2, 24ин-капацитет : 200млпакет, Вклучувајќи 10 х кутија за складирање.

Поврзани производи..