• Свеж
Заахх шминка суета огледало, LED осветлен двострано огледало за бања 3x зголемување на wallидот монтиран за убавина огледало за проширување на козметичко огледало нап?
zoom_in

Заахх шминка суета огледало, LED осветлен двострано огледало за бања 3x зголемување на wallидот монтиран за убавина огледало за проширување

DEN 545.60

Стока
check Во продавницата

Огледала за шминка 【Најдобро за прецизност】 : 3x зголемување јасно видете ги вашите карактеристики на лицето, донесете подетален изглед, како и јасен вид за време на апликацијата за шминка, направете совршена шминка со секој детал згрижен. 【Дизајн】 : Дизајниран со рака за проширување, може непречено да се прошири и да се извлече, совршен за секоја бања во спална соба, преклопување за да заштеди простор кога не е во употреба. 【Светла LED светлина】 : Во темната или слабо светло области обезбедува природна и мека светлина, не ги менува боите во реалниот живот, изворот на светлина околу огледалото не фрла никакви сенки. 【Сеопфатно】 : Огледалото за бања овозможува ротација од 360 степени, може да го прилагоди огледалото според соодветниот агол на гледање, да ви даде совршен агол на гледање. Mireprorsthishthishthishthis е корисна алатка за апликација за шминка за жени и мажи u2018s бричење, ова огледало обезбедува јасен вид за какво било чешлање. Спецификации за производство ИНТЕМАЛАЦИЈА МЕТОД : ПАНЧСУРСКИ Третман : Chrome Plating Material : Metal Shape : Round Color : Silver, Gold, Bronse, Black Size : 8 inchesfeaturesoft LED светло ви помага да ја видите природната боја на лицето. Поправање на завртки.Префект за која било спална соба, пакетот за бања вклучува 1 x огледало.

Поврзани производи..