• Свеж
Мини термометар на рептил на хигрометар, термометар на LCD на рептил, мерач на влажност на температурата на малата форма на температура за влекачи за тест во затворе?
zoom_in

Мини термометар на рептил на хигрометар, термометар на LCD на рептил, мерач на влажност на температурата на малата форма на температура за влекачи

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Направено од квалитетен материјал, издржлив и отпорен на абење 100% сосема нов и висок квалитет. Силна анти-мешавина, се однесува на ладилни ормани, бројачи за прикажување и други потреби за мерење на температурата и прикажување на различна опрема. Брзо : Термометарот и влажноста се читаат брзо, бројот јасно ќе се појави на екранот. Хигрометарот на дигитален термометар ги прикажува записите на температурата и влажноста. Направено од квалитетен материјал, издржлив и отпорен на абење. 100% сосема нов и висок квалитет. Силна анти-мешавина, се однесува на ладилни ормани, бројачи за прикажување и други потреби за мерење на температурата и прикажување на различна опрема. Брзо : Термометарот и влажноста се читаат брзо, бројот јасно ќе се појави на екранот. Хигрометарот на дигитален термометар ги прикажува записите на температурата и влажноста. Карактеристики : 1. 100% сосема нов и висок квалитет. Дигитален термометар Хигрометар ги прикажува записите на температурата и влажноста. Силна анти-мешавина, се однесува на ладилни ормани, бројачи на приказ и други потреби за мерење на температурата и прикажување на различна опрема. Брзо : Термометарот и влажноста читаат брзо, бројот јасно ќе се појави на екранот. Направено од квалитетен материјал, издржлив и отпорен на абење. Спецификација : Тип на ставка : Мерач на влажност на температурата за материјал за рептил : Пластична ставка Боја : #1 црна, #2 бела (по избор) ЛЦД дијаметар на екранот : 25мм Дијаметар на ставка : 45мм Опсег на мерење на влажност : 10% ~ 99% Резолуција на екранот на влажноста : 1% Период на земање примероци на влажност : 10 секунди (1 минута) Точност за мерење на влажноста : ± 5% Оценет напон : DC1.

Поврзани производи..