• Свеж
Doitool Home Decor Decor Home Decor Home Decor Decor Essentaulat Espeant, есенцијално масло дифузер за масло, воздух спреј освежувач на арома дифузер за масло, домашни освежувачи на воздухот канце?
zoom_in

Doitool Home Decor Decor Home Decor Home Decor Decor Essentaulat Espeant, есенцијално масло дифузер за масло, воздух спреј

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Споделете со вашите пријатели и семејство затоа што практично Умерена големина, удобна и практична за употреба. Може да се користи не дома, туку и во канцеларијата. Дифузерот на арома користи материјали со висок степен и има долг животен век. Мирисот од дифузерот на арома ќе направи да се чувствувате добро. Споделете со вашите пријатели и семејство затоа што практично. Умерена големина, удобна и практична за употреба. Може да се користи не дома, туку и во канцеларијата. Дифузерот на арома користи материјали со висок степен и има долг животен век. Мирисот од дифузерот на арома ќе направи да се чувствувате добро. Опис- V Материјал : ПП, Абс, Вуд. Режим на напојување : USB. Оценет напон : 5 (v) . Функција за тајминг : 2- 8h .- Оценета моќност : 2 (w) . Применлива област : Помалку од 10 квадратни метри. Број на места за магла : 1. Бучава : Помалку од 36d B. Пакет, вклучувајќи 1 x. Дифузер за ароматерапија.

Поврзани производи..