• Свеж
HEDTEC Мултифункционална полица за складирање на кујнски подот, 4 слој метална микробранова полица за печка, дневна соба за домаќинства спална соба бања бања садници ?
zoom_in

HEDTEC Мултифункционална полица за складирање на кујнски подот, 4 слој метална микробранова полица за печка, дневна соба за домаќинства

DEN 3791.84

Стока
check Во продавницата

Дизајн на 4 слоеви, голем капацитет, усвојување на не'рѓосувачки челик од задебелување, не е лесен за 'рѓа, отпорни на абење Стабилен дизајн на гумена подлога, подобрување на стабилноста, антискидни и отпорни на абење. Погодно за складирање на микробранова печка, шишиња за зачинување, овошје и зеленчук, тоалети, книги, канцелариски материјал и така натаму. Голем дел од употребата, идеално складирање за вашата кујна, сали за живеење, спална соба, итн. Изработени од висококвалитетен метал, водоотпорен, отпорен на 'рѓа и нема да изгуби боја. Оваа решетка за складирање е многу практична и многу убава. Спецификација : Боја : Black Material : Не'рѓосувачки челик : 4 слој (голем капацитет) Големини : 54см (L)*29cm (W)*108cm (H) (1 CM = 0,39inch) Пакет Вклучен : Вклучен : 1 x Микробранова печка за складирање на рерна (садови и други прибор за кутија на сликата не се вклучени) Белешка : -Дауе на различни серии за производство, деталите за производот може да бидат малку поразлични. Ако размислувате за разликата, ве молиме купете го внимателно.-Ве молиме, дозволете 1-3 см да се разликува заради рачното мерење. Душка на различното прикажување и различното светло, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот. Ви благодариме за разбирањето. Процени : По приемот на стоката, проверете ги добрите.

Color:
Black
Material:
Stainless Steel
Style:
4 Layer(Large Capacity)
Sizes:
54cm(L)*29cm(W)*108cm(H)
(1cm=0.39inch):
Package Included:
1 x Microwave Oven Storage Rack:
(Dishes and other kitchenware in the picture are not included):
Note:
-Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
-Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
Precautions:
After receiving the goods, please check the goods.If you have any questions, please feel free to contact us by email.I am very happy to serve you and wish you a happy shopping.This shelf is a great storage option at home. Can store anything you want. Your home will become tidy! :

Поврзани производи..