• Свеж
Огледало Послужавник, Кристал Послужавник Галванизација Огледало Шминка Козметички Организатор Декоративни Послужавник Тркалезна Форма Чување Плоча Огледало Б?
zoom_in

Огледало Послужавник, Кристал Послужавник Галванизација Огледало Шминка Козметички Организатор Декоративни Послужавник Тркалезна Форма Чување

DEN 688.00

Стока
check Во продавницата

① УБАВО НАПРАВЕНО фиоката за кристали за суета е со пенливи кристали сложено вткаени во метални прстени околу прекрасна огледална основа. Третман за заварување со железна уметност, третман со галванизација на површината, анти‑ ' рѓа и издржлив. ● ЗАЧУДУВАЧКИ ДИСПЛЕЈ ●кристалните послужавници домашниот декор прават прекрасно парче дисплеј во секој дом; на вашиот комода за суета за вашите парфеми, шминка или накит; или за крпи за раце во бањата или како привлечен послужавник за пијалоци, колачи или канапе за да ги воодушевите гостите. ● СОВРШЕН ОРГАНИЗАТОР ●обилниот простор на фиоката за кристали го прави приказот на кристалниот послужавник совршен организатор за секоја просторија, не само за спалната соба или за додатоци за бања и козметика. Користете ја кристалната лента декор во кујната за билки и зачини, во ходникот за клучеви и писма или дури и на масичката за списанија. ● ФАНТАСТИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК }послужавникот за огледало за парфем е совршен за родендени, свадби, денот на мајките и други специјални прилики.Погоден за класични, Американски, модерни, едноставни и други стилови на декорација.Совршен избор за организирање на козметиката или други работи за комоди, странична маса, масичка за кафе. `+ УНИКАТЕН СТИЛСКИ ДИЗАЈН пепелниците за огледала за централни парчиња се издржливи, висококвалитетни и уникатни стилски дизајн.

Item Type:
Crystal Tray
Material:
Crystal + Iron
Weight:
Approx. 700g/24.7oz
Product Size:
Approx. 21 x 21 x 7cm/8.3 x 8.3 x 2.8in
Scope of Application:
Living Room, Kitchen, Etc
Package List:
1 x Storage Plate:
Note:
1. Please allow 1 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..