• Свеж
Мерач на дигитален стегач, компензација на тест за отпорност на напон, мерач на мембрана што автоматски го препознава сигналот за откривање на електрични параметр?
zoom_in

Мерач на дигитален стегач, компензација на тест за отпорност на напон, мерач на мембрана што автоматски го препознава сигналот за

DEN 1070.24

Стока
check Во продавницата

Далечински мониторинг : Со функцијата за пренос, може да се поврзе со мобилна апликација за да се реализира набудување на далечински управувачи и контрола на инструментите ABS отпорен на гребење : Користејќи добар квалитет на ABS материјал, поседувајте отпорност на влијание, отпорност на гребење, еколошки. Со функцијата на задното осветлување : Дигитален мерач на стегач доаѓа со осветлување на фенерчето и осветлување, може слободно да тестира во темна околина. Функција со двојна дисплеј со еден екран : Поддржете го истиот екран за прикажување на напон и фреквенција, струја и фреквенција, степени на Целзиусови и Фаренхајт, итн. Различни мерења : При мерење на струјата на AC, AC и DC напон, отпорност и коло на исклучување, мерачот автоматски препознава Влезниот сигнал и го комплетира мерењето без да се менува и изборот на опсег, реализирање на брзо мерење, едноставно U. Далечински мониторинг : Со функцијата за пренос, може да се поврзе со мобилна апликација за да се реализира набудување на далечински управувачи и контрола на инструментите. ABS отпорен на гребење : Користејќи добар квалитет на ABS материјал, поседувајте отпорност на влијание, отпорност на гребење, еколошки. Со функцијата на задното осветлување : Дигитален мерач на стегач доаѓа со осветлување на фенерчето и осветлување, може слободно да тестира во темна околина. Функција со двојна дисплеј со еден екран : Поддржете го истиот екран за прикажување на напон и фреквенција, струја и фреквенција, степени на Целзиусови и Фаренхајт, итн. Различни мерења : При мерење на струјата на AC, AC и DC напон, отпорност и коло на исклучување, мерачот автоматски препознава Влезниот сигнал и го комплетира мерењето без да се менува и изборот на опсег, реализирање на брзо мерење, едноставно U. Различни мерења : При мерење на струјата на наизменична струја, напон на AC и DC, отпорност и коло, мерачот автоматски го препознава влезниот сигнал и го комплетира мерењето без мерење и избор на опсег, реализирање на брзо мерење, едноставна употреба и подобрување на ефикасноста на работата2. Функција со двојно прикажување на еден екран : Поддржете го истиот екран за прикажување на напон и фреквенција, струја и фреквенција, степени на Целзиусови и Фаренхајт, итн .

Item Type:
Digital Clamp Meter
Model:
UT202BT
Material:
ABS
Purpose:
Electrical parameter detection
Battery:
2 x 1.5V AAA(not included)
Basic Parameters:
DC Voltage:
9.999V, 99.99V, 600V
AC Voltage:
ACV 9.999V, 99.99V, 600V; ACV LPF 600V
AC Current:
ACV 9.999A, 99.99A, 600A; ACV LPF 600A; ACV Inrush 99.99A, 600A
Resistance:
99.99Ω, 999.9Ω, 9.999kΩ, 99.99kΩ, 999.9kΩ, 9.999MΩ, 99.99MΩ
How to Use:
1. Insert the red test lead into the measurement signal input port jack, and the black test lead into the COM jack.:
2. Set the function range switch to the AC voltage measurement level, and connect the test leads to the power supply or load to be measured in parallel.:
Package List:
1 x Meter:
2 x Meter Pen:
1 x Temperature Probe:
1 x User Manual:
1 x Storage Bag:

Поврзани производи..