• Свеж
Doitool единечна дупка Пандер единечна дупка Панч 3 пакет за наводнување капка по капка за капки заводнување капка подигање дупка удар капка по капка по капка линија з?
zoom_in

Doitool единечна дупка Пандер единечна дупка Панч 3 пакет за наводнување капка по капка за капки заводнување капка подигање дупка

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Панч за дупки : Направено од врвен материјал за траен и употреба Круг Панч : Добра изработка, прецизен дизајн, добра цврстина, која е лесна за ракување, потребни алатки за отворање на дупки. Панч за ткаенини за ткаенини : Може да ви заштеди време и напор при поставување на систем за наводнување капка по капка, правење управување со градина и растење на растенија стануваат полесни и поудобни. Панч за тревници за тревници : Со ергономски дизајн на зафат, удобен за одржување и употреба. Панч за дворна дупка : Се користи за наводнување капка по капка, прскалки емитер и микро. Панч за дупки : Направено од врвен материјал за траен и употреба. Круг Панч : Добра изработка, прецизен дизајн, добра цврстина, која е лесна за ракување, потребни алатки за отворање на дупки. Панч за ткаенини за ткаенини : Може да ви заштеди време и напор при поставување на систем за наводнување капка по капка, правење управување со градина и растење на растенија стануваат полесни и поудобни. Панч за тревници за тревници : Со ергономски дизајн на зафат, удобен за одржување и употреба. Панч за дворна дупка : Се користи за наводнување капка по капка, прскалки емитер и микро. Пакетот вклучува карактеристики за удар од 3 x дупка - што се користи за капка по капка за наводнување, емитер на прскалки и микро.

Поврзани производи..