• Свеж
Woqo Screwpriver Steel Multifunctional Screwdriver Set црно -жолти, алатка за поправка, што се користи за мобилни телефони, дигитални, домашни уреди и шрафцигери за домаќинства Поставете шр?
zoom_in

Woqo Screwpriver Steel Multifunctional Screwdriver Set црно -жолти, алатка за поправка, што се користи за мобилни телефони,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Премиум материјали, за трајни TPE гумената рачка се чувствува удобен и хуманизиран дизајн што не се лизга, удобен за употреба. Користете висококвалитетен 45# челик, фалсификувана и хром-позлатена целата шипка, со голема цврстина и голем вртежен момент. Компактната и удобна алатка, сите предмети се поставени на исто место, можат да го спречат да падне и не се плашат од губење, лесен за ракување. The Deat Little Toolbox обезбедува сè што ви треба за да ги поправите домашните уреди, поправки на автомобили, лаптопи, паметни телефони, часовници и друга електронска опрема. Совршен за занает за подобрување на домот за поправка. Големина : 6pcs Спецификации : Материјал : 45# челик. Колор : црна и жолта. Број на серии : 5. Пакетирање Големина : 182x130mm.note : Поради разликата во светлината и екранот, бојата на артикалот може да може Бидете малку поразлични од сликите. Ви благодарам за вашето kindубезно разбирање. Пакувајте се : 1 x 6pcs шрафцигер бит.Ако имате проблеми или прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас.

Поврзани производи..