• Свеж
Комплет за шрафцигер BuyWeek, 120 во 1 Електронски шрафцигер постави комплет за алатки за расклопување на домаќинството со сребрена рачка за мобилни телефони Компјутер?
zoom_in

Комплет за шрафцигер BuyWeek, 120 во 1 Електронски шрафцигер постави комплет за алатки за расклопување на домаќинството со сребрена

DEN 703.84

Стока
check Во продавницата

【Хуманизиран дизајн】 Овој електронски сет на шрафцигер е стручно дизајниран за да ги зголеми вашите можности за поправка Шрафцигер има грануларен зафат и ергономска гумена рачка со вртливата врвна за удобна зафат и мазна ротација. 【Опсег на апликација】 Без разлика дали сте професионалец или хобист, овој комплет за завртки ќе ги задоволи вашите потреби за поправка на сите ваши мобилни телефони, компјутери, лаптопи, SSD, конзоли за игри, таблети, чаши, HVAC, машини за шиење и многу повеќе. 【Одлични додатоци】 Го надополнува секој бит за шрафцигер што ви треба за кој било проект за поправка или DIY. Комплетот за поправка има практични додатоци како што се магнетизатори, магнетни влошки, пинцети на ЕСД, чаши за вшмукување, испрскачи, четки за чистење и многу повеќе. Function Функција на алатката за дегестирање】 Алатка за дегестирање може да помогне да се зголеми магнетизмот на бит за шрафцигер за да се зграби завртка или да се ослабне за да се спречи оштетување на чувствителната електроника. 【Лесно за носење】 Сите битови на шрафцигер се чуваат во гумени глави глави обележани со тип и големина за брза идентификација. Алатките за поправка се чуваат во отпорна на солза и отпорна на шок торба Оксфорд за целосна заштита и организирано складирање. Спецификација : Тип на ставка : 120 во 1 шрафцигер сетматеријал : алуминиумска легура, ABS, Chrome Vanadium Steel Color : Како слики прикажани Телева : Приближно.

Item Type:
120 in 1 Screwdriver Set
Material:
 Aluminum Alloy, ABS, Chrome Vanadium Steel
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 776g / 27.4oz
Drill Types:
Cross, Flat, Pentalobe, Hex, Tri Wing, Nut Driver, Square, Gamebit, Spanner, Standoff, SIM Eject, etc.
Package List:
100 x Drill Bit20 x Accessories1 x Storage Bag

Поврзани производи..