• Свеж
Алатка за отворање на дупки, флексибилност со голема јачина на голема јачина на отпорност на абење, бит, хексадецимална легура за тенок железо алуминиум
zoom_in

Алатка за отворање на дупки, флексибилност со голема јачина на голема јачина на отпорност на абење, бит, хексадецимална легура за тенок

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Широко се користи за перфорирање на разни материјали, како што се челик за прислушување од не'рѓосувачки челик, дрво, тенок железо, алуминиумска легура, табла за влага, ПВЦ табла, итн Достапно во седум стилови за избор. Висока отпорност на абење, висока цврстина и флексибилност со голема јачина. Нема потреба од централен удар, не е лесен за кршење, не може да се користи за дебагирање, разменување и отворање. Широко се користи за перфорирање на разни материјали, како што се челик за прислушување од не'рѓосувачки челик, дрво, тенок железо, алуминиумска легура, табла за влага, ПВЦ табла, итн. Достапно во седум стилови за избор. Висока отпорност на абење, висока цврстина и флексибилност со голема јачина. Нема потреба од централен удар, не е лесен за кршење, не може да се користи за дебагирање, разменување и отворање. Кобалтната облога ги намалува триењето и работните температури и го продолжува својот живот. Нема потреба од централен удар, не е лесен за кршење, не може да се користи за дебагирање, разменување и отворање3. Висока отпорност на абење, висока цврстина и флексибилност со голема јачина4. Достапно во седум стилови за избор5. Широко се користи за перфорирање на разни материјали, како што се челик за прислушување од не'рѓосувачки челик, дрво, тенок железо, легура на алуминиум, табла за влага, ПВЦ табла, итн.

Item Type:
Step Drill Bit 
Material:
High speed steel
Standard(optional):
3-12, 4-12, 4-20, 4-22, 6-24, 4-32, 6-35
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Drill Bit:
Note:
1. Hand drills and table drills can be used for opening stainless steel, plates can be opened within 1mm by hand drill, and 2-3mm plates can be opened with table drills.:
2. The speed of the stainless steel opening can not be fast, a few hundred turns can be:
3. It is best to use water injection or cutting fluid for cooling during processing, which can effectively extend the life of the drill.:

Поврзани производи..