• Свеж
Пепа Прасе Детско Биро За Скут Со Капак За Преклопување И Склопувачки Дизајн-Пренослив За Патување Или употреба Во Кревет Дома-Одлично За Пишување, Читање или Друг?
zoom_in

Пепа Прасе Детско Биро За Скут Со Капак За Преклопување И Склопувачки Дизајн-Пренослив За Патување Или употреба Во Кревет Дома-Одлично

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ПОВЕЌЕНАМЕНСКА УПОТРЕБА : може да се користи како биро за пишување, послужавник за скут, маса за лаптоп, детско биро, маса за појадок и многу повеќе ВГРАДЕН ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОД ВРВОТ НА РАБОТНАТА МАСА : само подигнете го капакот за полесно складирање на сите училишни материјали за вашите деца. Затвора безбедно. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР - МОЖЕ да се КОРИСТИ СО ПРЕКЛОПЕНИ НОЗЕ НАГОРЕ или НАДОЛУ : на вашите деца им е лесно да ги отворат или затворат преклопните нозе. Нозете лесно кликнуваат во положба или се преклопуваат рамно за да можете да го носите и да го однесете насекаде. ЌЕ ГИ ВОЗБУДИ ВАШИТЕ ДЕЦА-карактеристики популарни пепа свиња дизајни. Висококвалитетен И ИЗДРЖЛИВ – Изграден за да ги собере сите ваши работи за складирање до 7 килограми. Димензии : преклопени : 17,9"X12, 8 " X2, 3"; расклопени : 17,9 "X12, 8 " X7, 5". ПОВЕЌЕНАМЕНСКА УПОТРЕБА : може да се користи како биро за пишување, послужавник за скут, маса за лаптоп, детско биро, маса за појадок и многу повеќе. ВГРАДЕН ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОД ВРВОТ НА РАБОТНАТА МАСА : само подигнете го капакот за полесно складирање на сите училишни материјали за вашите деца. Затвора безбедно. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР - МОЖЕ да се КОРИСТИ СО ПРЕКЛОПЕНИ НОЗЕ НАГОРЕ или НАДОЛУ : на вашите деца им е лесно да ги отворат или затворат преклопните нозе. Нозете лесно кликнуваат во положба или се преклопуваат рамно за да можете да го носите и да го однесете насекаде. ЌЕ ГИ ВОЗБУДИ ВАШИТЕ ДЕЦА-карактеристики популарни пепа свиња дизајни.

Поврзани производи..