• Свеж
1/2in Shank Slotting Cutter, PTFE облога со голема точност зацврстена челична тело стандардна големина анти -смалување дизајн на распрскувачки рутер за рутер за обработка на дрв?
zoom_in

1/2in Shank Slotting Cutter, PTFE облога со голема точност зацврстена челична тело стандардна големина анти -смалување дизајн на распрскувачки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Висока точност : Директен рутер малку зацврстено челично тело, дизајн на анти -повлекување, голема точност, отпорност на специјална влијание, цврстина и издржливост PTFE Изглед на облогата : Подготвување на топлина PTFE ја спречува акумулацијата на пилевина, смола и растојание. Применлива табла : 1/2in Shank Flush Trim Bit е погоден за фиберборд со средна густина, цврсто дрво, фиберборд со средна густина, иверица, итн. Стандардна големина : Бит за рутер за исечоци од црвенило е опремен со стандардна рачка од 1/2in и должина на сечење за лесна за лесна инсталација и сечење. Алатки за обработка на дрво : Секачите за мелење се идеални алатки за жлезди дрвени врати, дрвени рамки и ормани. Висока точност : Директен рутер малку зацврстено челично тело, дизајн на анти -повлекување, голема точност, отпорност на специјална влијание, цврстина и издржливост. PTFE Изглед на облогата : Подготвување на топлина PTFE ја спречува акумулацијата на пилевина, смола и растојание. Применлива табла : 1/2in Shank Flush Trim Bit е погоден за фиберборд со средна густина, цврсто дрво, фиберборд со средна густина, иверица, итн. Стандардна големина : Бит за рутер за исечоци од црвенило е опремен со стандардна рачка од 1/2in и должина на сечење за лесна за лесна инсталација и сечење. Алатки за обработка на дрво : Секачите за мелење се идеални алатки за жлезди дрвени врати, дрвени рамки и ормани. Висока точност : Директен рутер малку зацврстено челично тело, дизајн на анти -повлекување, голема точност, отпорност на специјална влијанија, цврстина и издржливост. PTFE Изглед на облогата : Подготвување на отпорна на топлина PTFE ја спречува акумулацијата на пилевина, смола и растојание.

Item Type:
1/2in Shank Flush Trim Bit
Material:
45 Steel, Tungsten Carbide
Size:
Approx. 130mm / 5.1in, Approx. 12.7mm / 0.5in, Approx. 18mm / 0.7in, Approx. 76.2mm / 3in
Use:
Used for Wood Grooving or Other Woodworking
Appearance Coating:
PTFE Coating
Shank Type:
1/2in Round Shank
Package List:
1 x1/2in Shank Flush Trim Bit:
Note:
1. Please avoid cutting metal and non wood materials such as steel, iron and sand.:
2. Milling cutter body is 45 steel, please keep it away from water to avoid rust. :

Поврзани производи..