• Свеж
Кутија ЗА Ставање НА Заштитни Таблети ЗА Teclast P20HD, Лесен Држач За Фолио Мека Универзална Кутија Со Повеќе Агли, Отпорна На Прашина Отпорна На Удари Школка За Покрива?
zoom_in

Кутија ЗА Ставање НА Заштитни Таблети ЗА Teclast P20HD, Лесен Држач За Фолио Мека Универзална Кутија Со Повеќе Агли, Отпорна На Прашина

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

●Заштита против паѓање,Нелизгање, пријателска за кожата и се чувствува супер добро Панелот е изработен од модерен материјал за текстура против лизгање, кој не само што е против лизгање, туку и се чувствува супер добро на допир. ●Мулти-аголно Гледање●мулти-аголна поддршка за подобро искуство, слободно прилагодлив агол на поддршка, поудобно за гледање и читање. €Заштита против паѓање●дизајнот на Обвивка носи заштита против капки. Работ е 1мм повисок од телото. Пу + Тпу Материјал Е Изработен од квалитетна стп кожа и тпу материјал, мек и анти-капка. ●Стил На вежбање+стилот На Школка е погоден за стоење и користење на таблетот, што е многу практично. ●Заштита против паѓање,Нелизгање, пријателска за кожата и се чувствува супер добро. Панелот е изработен од модерен материјал за текстура против лизгање, кој не само што е против лизгање, туку и се чувствува супер добро на допир. ●Мулти-аголно Гледање●мулти-аголна поддршка за подобро искуство, слободно прилагодлив агол на поддршка, поудобно за гледање и читање. €Заштита против паѓање●дизајнот на Обвивка носи заштита против капки. Работ е 1мм повисок од телото. Пу + Тпу Материјал Е Изработен од квалитетна стп кожа и тпу материјал, мек и анти-капка. ●Стил На вежбање+стилот На Школка е погоден за стоење и користење на таблетот, што е многу практично.

Item Type:
Tablet PC Stand Cover Case
Material:
PU leather, tpu
Model:
P20HD business leather case
Style:
Clamshell-type
Size25*17*2cm:
Package List:
1 x Tablet PC Stand Cover Case :

Поврзани производи..