• Свеж
500 ПАРЧИЊА Стилето Исчистете Ги Советите За Нокти За Акрилни Нокти Професионални, Екстра Кратки Половина Покријте Лажни Нокти француски Совети Вештачко Продолжув?
zoom_in

500 ПАРЧИЊА Стилето Исчистете Ги Советите За Нокти За Акрилни Нокти Професионални, Екстра Кратки Половина Покријте Лажни Нокти француски Совети

DEN 1134.40

Стока
check Во продавницата

●Стил На Кратки Врвови за Нокти за Стилето 500 ПАРЧИЊА кратки шило лажни врвови за нокти дизајнот е лесен за обликување и поднесување, не остава трага додека се преклопува Кратката должина е за способен и чист стил на нокти, одржувајте ја бојата добра без одвојување или изложеност, што е посоодветно и поудобно за секојдневниот живот. 10 големини совети за нокти за да изберете. ●Безбеден Абс Материјал●полукриените акрилни врвови за нокти се направени од еколошки висококвалитетен абс материјал, кој е доволно густ и цврст за да трае околу 2-3 недели. Тоа не е токсично, нема мирис, нема штета на вашите нокти. За да можете поудобно да уживате во негата на ноктите и декорацијата на уметноста на ноктите. €Различни Употреби Lionvison stiletto кратки совети за нокти се одлична алатка за уметност за нокти за професионални материјали за нокти за технологии за нокти и почетници за уметност на нокти, погодна за салони за нокти ,материјали за уметност за нокти,акрилни материјали за нокти и уметност ЗА нокти сам дома,совршена за секојдневниот живот и забавен настан. Тоа е исто така одличен подарок и убаво изненадување за вашата сопруга, девојка, мајка и сестри на нивниот роденден И Божиќ/Денот На Благодарноста/Нова година/Забави/свадба/костим топката/Ноќта на Вештерките/итн.

Поврзани производи..