• Свеж
Организатор на решетката за чевли со високи чевли од WEXCISE 8 нивоа 42-45 парови големи решетки за чевли за плакарот за влез во плакарот, голема складирање на чевли со ст?
zoom_in

Организатор на решетката за чевли со високи чевли од WEXCISE 8 нивоа 42-45 парови големи решетки за чевли за плакарот за влез во плакарот,

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Wexcise има долгогодишно искуство во лавиците за чевли и се посветени на обезбедување на нашите клиенти висококвалитетни и економични производи за дома Wexcise се фокусира на истражување и развој на производи за домаќинства, обезбедување на хуманизиран дизајн, модерен изглед и висококвалитетни производи. Обезбедувањето на најдобри производи и најискрената услуга за секое семејство отсекогаш била постојана цел. 【8 нивоа високи решетки за чевли за чевли може да складираат 42-45 пара чевли. ПП -листовите на горниот слој се водоотпорни и совршени за складирање, чанти, кутии за чевли, итн. И има две странични куки за да висат клучеви, чанти, појас или што сакате. 【Лесно за склопување】 Овој организатор на чевли е лесен за маневрирање и составување. Доаѓа со мал дрвен чекан и детална инструкција за инсталација, препорачуваме да се повикате на видеото на страницата за детали за производот за да го инсталирате складирањето на чевли, што може да ви помогне да го намалите времето на склопување. 【Цврст и тешка должност】 Нашата решетка за чевли за плакарот е изработен од метални цевки обложени со прав и надградени конектори. Металната цевка ја задржува површината на решетката за чевли од 'рѓосање или кородирање. Засилената рамка и надградените конектори што ја прават оваа голема решетка за чевли потрајни и цврсти. 【Дизајн на прилагодлив DIY】 Можете да ја промените оваа решетка за чевли за влез според вашите потреби, на пример, можете да отстраните еден слој за чување чанти или чизми, исто така можете да го поделите на 2 или 3 мали лавици за чевли, еден за влез и за влез и за Друго за плакарот, спалната соба или гаражата. 【Услуга за последователни проблеми без проблеми】 Ако има некој квалитет на квалитетот со нашиот организатор на решетката за чевли, ве молиме слободно контактирајте не, ќе издадеме целосна наплата или замена без проблеми. Вашето задоволство е наша најголема потрага. 【8 нивоа високи решетки за чевли за чевли може да складираат 42-45 пара чевли. ПП -листовите на горниот слој се водоотпорни и совршени за складирање, чанти, кутии за чевли, итн. И има две странични куки за да висат клучеви, чанти, појас или што сакате.

Поврзани производи..