• Свеж
Збунет Тексас Знаме Багаж Таг-Уникатен Тексас Државно Знаме Новина Патување Тагови За Багаж, Симпатична Осамена Ѕвезда Држава Идентификација Етикета Патување За ?
zoom_in

Збунет Тексас Знаме Багаж Таг-Уникатен Тексас Државно Знаме Новина Патување Тагови За Багаж, Симпатична Осамена Ѕвезда Држава Идентификација

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ОЗНАКАТА ЗА НОВИНА НА ЗНАМЕТО НА ТЕКСАС ДОАЃА СО УНИКАТЕН ДИЗАЈН што ќе ГО САКАТЕ – грижете се помалку кога патувате со додавање забавни ознаки за багаж за етикетирање и персонализирање на вашите торби и куфери Ознаката За Багаж Со Знаме На Тексас е дизајнирана да ви помогне брзо да го лоцирате багажот и да служи како идентификатор на вашиот личен имот со вашите основни податоци за контакт. Украсен со привлечна кул уметност со знаме што ќе му помогне на вашиот багаж да се истакне во куп багаж. СИМПАТИЧНАТА ОЗНАКА ЗА БАГАЖ СО ЗНАМЕ ВО ТЕКСАС Е За ЉУБИТЕЛИТЕ на ПАТУВАЊА – Идеален подарок за додаток За багаж Со Знаме Во Тексас за семејството и пријателите кои сакаат да патуваат и да уживаат во авантурите без грижи на места далеку од дома. Симпатичните ознаки за торби се совршени за употреба како награди за игри, награди, услуга за забави и подарок за љубителите на патувањето. Прави симпатичен сувенир за туристите на кул атракции во Тексас. Прекрасен декор за знаме за персонализирање на секаков вид торба за патување и за секојдневна употреба. ВКЛУЧЕНИ СО КУПУВАЊЕ НА ПАТУВАЊЕ ТОРБА ТАГ-Вклучува 1 Тексас Знаме Багаж Таг што доаѓа во Таг! кардинг. Се одликува СО 3д подигната графика на кул Тексас знаме со прилагодлив ремен за прицврстување на ознаката на кој било багаж. Оваа етикета на торбата има отворен прозорец на задната страна за полињата за име, адреса, е-пошта и телефонски број каде што можете да ги ставите вашите информации во случај вашиот багаж да се изгуби. Ознаката за торба за багаж е со димензии околу 5"Л х 3,5" В инчи. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ОЗНАКА ЗА КУФЕР СО ЗНАМЕ ВО ТЕКСАС-Ознаката За Багаж Со Знаме Во Тексас е изработена од пвц со врвен квалитет што го прави додатокот за патување изграден да трае по повеќекратна употреба. Дизајниран со издржливи и флексибилни материјали со целосна ознака за идентификација одзади за посигурно и без проблеми патување.

Поврзани производи..