• Свеж
USB 3W LED Ув Ултравиолетова Телефонска Ламба За Лекување Лепак, Ув Лед Ламба За Нокти За Гел Нокти, Пренослива Стегач Флексибилни Светилки За Биро За Поправка На Мобил?
zoom_in

USB 3W LED Ув Ултравиолетова Телефонска Ламба За Лекување Лепак, Ув Лед Ламба За Нокти За Гел Нокти, Пренослива Стегач Флексибилни Светилки

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

●Повеќенаменско Светло За Одржување ● Не Само За лак За Светилки, поправка на телефони, ЗА УВ Црна Боја, флуоресцентна боја, уметност Со Смола, ултравиолетово лекување, Постери Со Црна светлина, откривање Дамки и забава со сјај итнно, за откривање на флуоресцентни агенси и флуоресцентна банкнота. 3 W LED светилка монистра, 30% ПОСВЕТЛА, Со Надградени еден голем ЧИП ув ПРЕДВОДЕНА црна светлина тела од двојно чип 395 NM УВ ЛЕР. ●ЦВРСТ И КОМПАКТЕН И ФЛЕКСИБИЛЕН quoseneck може слободно да се свитка во 360 степени, а висината и насоката на светлината може флексибилно да се прилагодат за секогаш да ја најдат идеалната положба. Со прицврстување на клипот за да се обезбеди непречено и стабилно работење. €Usb Powered®Bovmics лак за лекување на ламба приклучок за поддршка и игра, лесен за употреба. €Лесен За Употреба € светлото на бирото е опремено со копче, вклучете го или исклучете го,лесен за употреба. ●Не Ограничувајте Ја Употребата На Областа ● нашето ув лед светло за биро има флексибилна метална рака и клип , што е многу погодно за фиксирање на ноќната маса, бирото, масата за лаптоп, насловот итн. Клипот може да се отвори од 3 до 5 см, металната рака може флексибилно да се наведнува, но во исто време може да ја поправи положбата. 395 NM USB 3 W LED Ув Ламба За Лекување Нокти, Ув Лед Ламба За Нокти За Гел Нокти, Пренослива Стегач Флексибилни Светилки за Биро за Мобилна Поправка.

Поврзани производи..