• Свеж
Оперитакс Стакло Почиста 6 парчиња Телефон Екран За Чистење Макарон Форма Телефон Екран На Допир Чистач Топки Чистење Марамчиња Четка Чанта Приврзок Приврзок За К?
zoom_in

Оперитакс Стакло Почиста 6 парчиња Телефон Екран За Чистење Макарон Форма Телефон Екран На Допир Чистач Топки Чистење Марамчиња Четка Чанта

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ НА ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ - тие можат да бидат за чистење на вашите огледала, очила, стаклена површина и така натаму МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ - може да се мијат и повторно да се користат постојано, лесни за нега. Достапна, двострана, деликатна и мала, не зафаќа простор. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ТЕЛЕФОНСКИ ВРВКИ-нема да го изгребе вашиот екран или да остави ситни гребнатини на површината при чистење стакло и деликатни материјали. ВЛОШКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ-Нашиот чистач е неспоредлив во неговата способност темелно да ги исчисти деликатните површини без ризик од оштетување. ЧИСТАЧИ НА ЕКРАН МАКАРОН-Брзо елиминирајте ја целата нечистотија и размачкајте без да оставите зад себе влакна, ленти, гребнатини или што било друго. ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ НА ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ - тие можат да бидат за чистење на вашите огледала, очила, стаклена површина и така натаму. МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ - може да се мијат и повторно да се користат постојано, лесни за нега. Достапна, двострана, деликатна и мала, не зафаќа простор. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ТЕЛЕФОНСКИ ВРВКИ-нема да го изгребе вашиот екран или да остави ситни гребнатини на површината при чистење стакло и деликатни материјали. ВЛОШКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ-Нашиот чистач е неспоредлив во неговата способност темелно да ги исчисти деликатните површини без ризик од оштетување.

Поврзани производи..