• Свеж
Нараквица на Терахерц, енергетски камен Цврст стилски камен нараквица, за жени мажи, може да го зајакне здравјето на телото
zoom_in

Нараквица на Терахерц, енергетски камен Цврст стилски камен нараквица, за жени мажи, може да го зајакне здравјето на телото

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Брзо греење и ладење : Terahertz има добра топлинска спроводливост и специфични топлински својства, само малку енергија може да се загрее и да се олади веднаш, така што за третман на топлина и ладно Енергетски камен : Направено од Терахерц енергетски камен, кој е безбеден за употреба, стабилен и отпорен на абење, издржлив, погоден и за мажи и за жени. Соодветна големина : Удобно за носење, рачката на рачката на Terahertz може да се одвои. Покрај тоа што има застаклена завршница, нараквицата за енергетски камен нема да ја оштети кожата. Помага да се ископаат меридијаните и колатералите, да се промовира циркулација на крвта, да се отстрани студот и влажноста од телото и да се придонесе за здравјето. Може да ги поправи оштетените клетки, да ги регулира ендокрините жлезди, да го елиминира заморот. Содржи елементи во трагови : Различни елементи во трагови на кои му се потребни човечкото тело, можат да го зајакнат здравјето на телото, да ги лекуваат сите видови на болка предизвикана од прекумерна работа. Спецификација : Тип на ставка : Terahertz Beadsmaterial : Terahertzfunction : 1. Лекувањето на каналите и светлосните бранови на колатерали, можат да ги отворат меридијаните, да ја стимулираат енергијата на каналите и колатералите и да ги третираат меридијаните. Откако меридијаните се деблокираат, студот и влагата се отстрануваат од телото и се промовира киселината база на база. Крвните садови и болести нема да бидат засегнати и умот ќе биде во мир. Промовирање на циркулацијата на крвта откако ќе влезат во Терахерц светлосните бранови, може да ги прошири крвните садови, да ја намали отпорноста на крвта и вискозноста на крвта, да ја подобри микроциркулацијата, да ја зголеми способноста за складирање на кислород и да го елиминира јаглеродниот диоксид, што влијае на превенцијата и третманот на кардиоваскуларни и цереброваскуларни заболувања.

Item Type:
Terahertz Beads
Material:
Terahertz
Function:
1. Treating Channels and Collaterals:
Terahertz light waves can open the meridians, stimulate the energy of the channels and collaterals, and treat the meridians. After the meridians are unblocked, cold and moisture are removed from the body and the body's acid-base balance is promoted. The blood vessels and diseases will not be affected and the mind will be at peace.:
2. Promote blood circulation After terahertz light waves enter the body, it can dilate blood vessels, reduce blood resistance and blood viscosity, improve microcirculation, increase oxygen storage ability, and eliminate carbon dioxide, which affects the prevention and treatment of cardiovascular and cerebrovascular Diseases.:
3. Activates neurons and cells Can increase the body's metabolism, provide cells with new nutrients, improve energy absorption through the mucous membrane of cells, regulate the balance of body cells, activate and improve various enzymes, and increase metabolism and energy metabolism. Also quickly kills mutated cells, treats the meridians, activates dormant cells, strengthens and repairs damaged cells.:
4. Regulates the digestive system and eliminates fatigue Terahertz thermal light waves have a regulating effect on various endocrine glands and can regulate the organs controlled by the endocrine glands. Can stimulate endorphin in the body and eliminate fatigue during process.:
Package List:
1 x Terahertz Bracelet:

Поврзани производи..