• Свеж
Weazinck анти-кражба видео-врата на вратата на вратата, компатибилна со вратата на вратата на гнездо на Google, нема потреба да вежбате, издржливо и не'рѓосувачки челик, мо?
zoom_in

Weazinck анти-кражба видео-врата на вратата на вратата, компатибилна со вратата на вратата на гнездо на Google, нема потреба

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

【Подобрена дизајн против кражба】 Нашата анти-кражба на вратата на вратата е дизајнирана за вратите на вратите на гнездо на Google Не може да се отстрани од страната на вашата врата, освен ако вратата не е отворена. Нашата монтирање против кражба на врата може да го заштити вашиот Google Nest Doorbell од кражба, што ви помага да се заштитите себеси и вашето семејство безбедно. 【Висококвалитетен материјал】 Анти-кражба на вратата на вратата е изработена од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, кој е доволно издржлив за долгогодишна употреба. Не блокира никакви сензори на вратата на вратата на Google Nest, а вратата на вратата на Google Nest се вклопува совршено внатре!. 【Лесно за инсталирање】 Само што се прицврстува безбедно во секунди и лесно инсталира и деинсталира, за да можете да го однесете со вас или лесно да ги преместувате локациите, ставете го вашиот врата на гнездо на Google и фиксиран на влезната врата и не треба да вежбате вратата или идот. 【Компатибилен со повеќето врати】 Вратата е густа помеѓу 0,78 инчи и 2,36 инчи, а големината на вратата треба да биде поголема од 0,06 "или повеќе за да се користи. Вратата мора да биде навнатре, а вратата за безбедност на железо не може да биде Користено. Совршено за изнајмување домови, станови, канцеларии, простории и градење на деловни активности.

Поврзани производи..