• Свеж
Пулабо Практичен Дизајн И Издржлив5а Мини Еднонасочна Брзина На Моторот Регулатор На Променлив Напон Затемнувач 3в-35В Брзина НА Прекинувачот Led Придушувач Гуверне?
zoom_in

Пулабо Практичен Дизајн И Издржлив5а Мини Еднонасочна Брзина На Моторот Регулатор На Променлив Напон Затемнувач 3в-35В Брзина НА Прекинувачот Led

DEN 624.00

Стока
check Во продавницата

Супер мини стил ставка со најнова нисконапонска технологија Тоа не е само да се користи за dc моторни контроли на брзината,туку и да се користи за прилагодување НА LED светлината. Со навртување на потенциометарот, можете да ја исклучите излезната моќност. Висок напон и висока струја ресетирање осигурувач, прекумерна струја автоматско исклучување, исклучување за ладење за неколку секунди осигурувачи автоматско обновување. Пулабо Практичен дизајн И Издржлив5а Мини Еднонасочна Брзина На Моторот Регулатор На Променлив Напон Затемнувач 3в-35в Брзина НА Прекинувачот Led Придушувач Градење На Префрлување На Гувернерот. Супер мини стил ставка со најнова нисконапонска технологија. Тоа не е само да се користи за dc моторни контроли на брзината,туку и да се користи за прилагодување НА LED светлината. Со навртување на потенциометарот, можете да ја исклучите излезната моќност. Висок напон и висока струја ресетирање осигурувач, прекумерна струја автоматско исклучување, исклучување за ладење за неколку секунди осигурувачи автоматско обновување. Пулабо Практичен дизајн И Издржлив5а Мини Еднонасочна Брзина На Моторот Регулатор На Променлив Напон Затемнувач 3в-35в Брзина НА Прекинувачот Led Придушувач Градење На Префрлување На Гувернерот. Висок напон и висока струја ресетирање осигурувач, прекумерна струја автоматско исклучување, исклучување за ладење за неколку секунди осигурувачи автоматско обновување.

Поврзани производи..