• Свеж
Kuled USB C Wallиден излез Декора приемник 4.8A Двојна голема брзина, 15 засилувач отпорен на тампер, отпорен на прицврстувач, паметно брзо полнење, wallидна плоча вклучена UL н?
zoom_in

Kuled USB C Wallиден излез Декора приемник 4.8A Двојна голема брзина, 15 засилувач отпорен на тампер, отпорен на прицврстувач, паметно брзо полнење,

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

Излезот USB Type C не може да се користи за полнење лаптоп, не е PD порта Излезот има 4,8 капацитет за полнење, тип Ц и тип А два USB уреди истовремено без адаптери. Две високо-технолошки „паметни“ USB порти : USB порти можат прецизно да ја прочитаат потребата и соодветно да испорачаат оптимално полнење за напојување.4а по USB порта, на wallидниот излез може да се наполни вашиот i Phone, i Pad, i Pad Mini, Android, таблети и многу повеќе без потреба од адаптери за напојување. Излезот може да биде компатибилен со USB 1.0 уреди, дизајнирани за задната и страничната жица за лесна инсталација, UL наведен. Гаранција од 1 година - Ние нудиме гаранција од 1 година за овој излез, ве молиме контактирајте не по е -пошта за какви било прашања и ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа. За замена или поврат ќе биде обезбедена за ваша боја. 30 дена гаранција за враќање на парите. Две високо-технолошки „паметни“ USB порти. Материјали за ретарданти на пламен. Лесен за инсталирање. Полнач со голема брзина. USB C wallиден излез. USB C wallиден излез. Оценетата струја на USB порти Type-C е до 3.0 AMP и полнењето за вашиот телефон побрзо двојно USB-wallид е погоден за какво било USB измама. Како што се : прекинувач, мобилни телефони, i Phone, droids, Samsung, i Pad и така натаму.

Поврзани производи..