• Свеж
Aneng VC1010 Електричен тестер Пен Дигитален AC/DC детектор за напон на напон за не -контактни кабел за напојување Електрично компактно пенкало за црно напон тестери за на?
zoom_in

Aneng VC1010 Електричен тестер Пен Дигитален AC/DC детектор за напон на напон за не -контактни кабел за напојување Електрично компактно

DEN 708.80

Стока
check Во продавницата

Safe и сигурен : Тестер на напон има лесен за одржување и ергономски пронаоѓач на напон на пенкало, кој е лесен за употреба Мулти-намена : Не-контактниот електричен тестер е многу погоден за идентификување дали има напон на наизменични приклучоци, прекинувачи, прекинувачи, осигурувачи, уреди за осветлување, жици и кабли. Точно : Детекторот за дигитален напон има поголема чувствителност на рамнотежа и може да изврши поточно откривање. Цел : Пенка за кабелски тестер може да ги идентификува паузите на проводникот со следење на кабелот од изворот на сигналот до точката каде што индикаторот веќе не е осветлен. Откривање на контакт : Електричен тестер пенкало е брз и лесен метод за не-контакт откривање на присуство на напон на AC/DC. Safe и сигурен : Тестер на напон има лесен за одржување и ергономски пронаоѓач на напон на пенкало, кој е лесен за употреба. Мулти-намена : Не-контактниот електричен тестер е многу погоден за идентификување дали има напон на наизменични приклучоци, прекинувачи, прекинувачи, осигурувачи, уреди за осветлување, жици и кабли. Точно : Детекторот за дигитален напон има поголема чувствителност на рамнотежа и може да изврши поточно откривање. Цел : Пенка за кабелски тестер може да ги идентификува паузите на проводникот со следење на кабелот од изворот на сигналот до точката каде што индикаторот веќе не е осветлен. Откривање на контакт : Електричен тестер пенкало е брз и лесен метод за не-контакт откривање на присуство на напон на AC/DC. Aneng VC1010 Electrical Tester Pen Digital AC/DC детектор на напон што не е контактна кабел за напојување Електрично компактно пенкало, црно напон тестери Опис Електричен тестер Пенка може автоматски да открие живи или неутрални жици. Идеално за тестирање на прекин. Удобен тестер за коло за електричари и сопственици на домови.

Low Battery Indicator:
Yes.
Shape Of Probe:
Flat.
Display:
LCD Display Screen.
Package includes:
.
Auto Power-Off:
Automatically shut down when there is no induction or operation for 3 minutes.
1 x User Manual. :
Flashlight:
.
Alarm Mode:
Sound/Light/Analog.
Live Wire And Zero Line:
Sound /Light/LCD Analog Display.
AC Voltage:
12V -1000V.
Powered By:
2Pcs x AAA Batter(Not Included).
Frequency:
50Hz/60Hz.
Non-Contact Sensitivity:
Adjustable.
1 x Non-Contact AC Voltage Detector(Battery is not included.). :
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :

Поврзани производи..