• Свеж
Алатка за ресетирање на TPMS за GM Series, TPMS RESET Алатка 50448 2 во 1 Преносен монитор за активирање на притисокот на гумите, активирање на машината за активирање Релеен
zoom_in

Алатка за ресетирање на TPMS за GM Series, TPMS RESET Алатка 50448 2 во 1 Преносен монитор за активирање на притисокот на гумите, активирање

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Подготовка : 2-во-1, погоден за ГМ, погоден за Форд, поточно да ги лоцира вашите потреби и да ги задоволи вашите потреби Висок квалитет : Алатката за активирање на сензорот за притисок во гумите е изработена од висококвалитетна пластика, која е тврда, отпорна на абење, издржлива, отпорна на корозија и има долг животен век. Процес на работа : Осигурете се дека возилото е во режим на повторно учење и следете ги процедурите за одржување. Ставете ја алатката против страничниот allид на гумите во близина на стеблото на вентилот. Притиснете го копчето додека ја притискате алатката против страничниот allид на гумите. Лесен за употреба : чувствителен сензор, оптимизиран дизајн на колото, лесен за употреба, само притиснете копче за да активирате единечен сензор TPMS. Опремено со кружна антена и копче за прекинувач, сигналот за отворање е побрз и посилен и почувствителен, погоден за работа со прсти. Директна замена : Започнете лесно за 1-2 минути. Погодно е да се замени сензорот за притисок на гумите и алармот за притисок на гумите при отстранување или замена на гуми. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : TPMS RESET ALLATE Материјал : Пластична боја : Портокалова + црна форма : Fit for GM, Fit for Ford Упатство : TPMS 50448 2in1 е во состојба да работи и со GM серии и за возила на серии Форд .Тоа е суштинска алатка за замена на сензорите за притисок на гумите, аларми за притисок на гумите или замени на гуми во модели како што се сериите за ГМ (за Opel / за Chevy / за Buick / за GM / за Cadillac) и за сериите Форд (за Линколн) . Потребна е 1x компјутер 9 V батерија за работа (не е вклучена) 2. Поставете го автомобилот во режимот за учење TPMS. (двапати на рогови на автомобили) 3. Почнувајќи од левата предна гума, антената на посветената алатка за следење на притисокот на гумите се свртува нагоре против страничниот allид на гумите во близина на работ на стеблото на вентилот за да ја започне антената.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
TPMS Reset Tool
Material:
Plastic
Color:
Orange + Black
Fitment:
Fit for GM, fit for Ford
Instruction:
TPMS 50448 2in1 is able to work with both for GM series and for Ford series vehicles.It is an essential tool for replacing tire pressure sensors, tire pressure alarms or tire replacements in models such as the for GM series (for Opel / for Chevy / for Buick / for GM / for Cadillac) and for Ford series (for Lincoln ).:
Usage:
1. Need 1x Pc 9V battery to work (Not Included):
2. Set the car in TPMS learning mode. (car horns twice):
3. Starting from the left front tire, the antenna of the dedicated tool for tire pressure monitoring is facing upwards against the tire sidewall near the rim of the valve stem to start the antenna. Press and release the button and wait for the speaker to emit a chirp.:
Once the speaker is chirping, the sensor information is read and the turn signal to be read at the next position will light.:
4. Follow this order to rest TPMS one by one:
Front left, front right, rear right, rear left.
5. After all sensors reset, the car horns twice, the TPMS re-learn finished.:
How to set the car to TPMS relearning mode?:
For GM series cars:
1. Make the gear in P position.:
2. To choose TPMS re-learn mode in the dashboard settings.:
3. Horn will ring twice and the TPMS indicator flashes, then the learning mode has been successfully entered. If equipped,the message center will display the front left (LF) tire.:

Поврзани производи..