• Свеж
Cabilock 1pcroll Стил Планината Декоративен Брод За Кука Јаже Тематските Крајбрежните Железо Вратоврски Ткиво Монтирани Ѕид-монтирани Пешкир Коноп Ѕид Задржувања со Бањ?
zoom_in

Cabilock 1pcroll Стил Планината Декоративен Брод За Кука Јаже Тематските Крајбрежните Железо Вратоврски Ткиво Монтирани Ѕид-монтирани

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Држач за закачување на ѕид : оваа решетка за ролна хартија е издржлива и практична за долготрајна употреба Штанд За Тоалетна Хартија : не може да се користи како решетка за складирање ролни, исто така совршена декорација на домот. Држач За Ролна Хартија : Држач За Тоалетна Хартија. Рабовите се мазни и кружни, без бруси и нема да ја оштетат кожата. Организатор На Ролна Хартија : Погоден За складирање на домашен ѕид, решетка за хартиени крпи, решетка за крпи. Држач За Држач за складирање ролна хартија : изработен од високо-цврсти и издржливи материјали за да се осигура дека држачот може да се користи многу години. Држач за закачување на ѕид : оваа решетка за ролна хартија е издржлива и практична за долготрајна употреба. Штанд За Тоалетна Хартија : не може да се користи како решетка за складирање ролни, исто така совршена декорација на домот. Држач За Ролна Хартија : Држач За Тоалетна Хартија. Рабовите се мазни и кружни, без бруси и нема да ја оштетат кожата. Организатор На Ролна Хартија : Погоден За складирање на домашен ѕид, решетка за хартиени крпи, решетка за крпи. Држач За Држач за складирање ролна хартија : изработен од високо-цврсти и издржливи материјали за да се осигура дека држачот може да се користи многу години. Пакетот Вклучува 1 x сидро кука 1 x коноп Јаже 1 x Завртка Пакет Карактеристики-структурата е едноставна и инсталацијата е многу погодна.

Поврзани производи..