• Свеж
Анѓели 2 Комплети Закачалки За Закачалки За Бања Метални Шарки На Шарки На Вратите Ѕидни Фиоки Висечки Држач За Решетка За Облека Монтирана На Ѕид Прилагодливи Држ?
zoom_in

Анѓели 2 Комплети Закачалки За Закачалки За Бања Метални Шарки На Шарки На Вратите Ѕидни Фиоки Висечки Држач За Решетка За Облека Монтирана

DEN 570.56

Стока
check Во продавницата

Држач За Монтирање На Ѕидот на кабинетот : отпорен На Триење и ' рѓа мазна површина, без бруси, нема да ги изгребате рацете во инсталацијата. Шарки За Замена на кабинетот : Изработени со добра изработка и имаат одлична носивост, скриената висечка заграда е сигурна за употреба. Виси метален Кабинет : Ефикасна и практична, закачалката на кабинетот лесно може да го монтира ѕидниот кабинет до ѕидот. Држач За кабинет за Монтирање на ѕид : Едноставен и нежен, одличен и сигурен, внимателно изработен, не е лесен за деформација или кршење поради високата цврстина. Шарки за Кујнски Ормар : Задебелените аголни загради обезбедуваат поголем капацитет на оптоварување и се потрајни. Список на пакети 2 x лево висечка заграда 2 x десно висечка заграда 2 x декоративен капак 2 x завртки за суспензија 4 x Карактеристики на завртките За самопреслушување-Материјал : шарки За кујнски Кабинети Од Железо-Боја : светло Сив хардвер за закачување на кабинетот-Едноставен и нежен, одличен и сигурен, внимателно изработен, не е лесен за деформација или кршење поради држачот за монтирање на ѕидот на кабинетот со висока цврстина. - Изработена со добра изработка и има одлична носивост, скриената висечка заграда е сигурна за употреба на прилагодливи држачи за полици. - Погоден за сите видови висечки ормари, кабинети за бања, ѕидни ормари, тв кабинети метална суспензија фитинг.

Поврзани производи..