• Свеж
Sgerste rebound самостојно заклучување на шкафовите за заклучување на бубачки за заклучување на вратата за заклучување на вратата за заклучување на заклучувањето за зак?
zoom_in

Sgerste rebound самостојно заклучување на шкафовите за заклучување на бубачки за заклучување на вратата за заклучување на вратата за заклучување

DEN 90.56

Стока
check Во продавницата

Материјал : Абс Боја : кафеава/бела/жолта боја. Опсег на примена : Врати на кабинетот, невидливи врати, врати за гардероба, итн. Лесен печат за отворање, лесен печат за затворање. Контактот може да се премести во опсегот од 3мм според центарот. Спецификација : Материјал : АБС боја : кафеава/бела/жолта опсег на примена : Врати на кабинетот, невидливи врати, врати за гардероба, итн. Карактеристики : 1. светло притискање за отворање, лесен печат за затворање. Контактот може да се премести во опсег од? 3мм според центарот. Кога ќе ја затворите вратата, раката на стегачот цврсто ќе го задржи контактот и ќе ја поправи вратата. Вклучен пакет : заклучување на вратата од 1х (кафеава/бела/жолта).

Material:
ABS
Color:
Brown/White/Yellow
Scope of application:
Cabinet doors, invisible doors, wardrobe doors, etc.
 :
Features:
1.Light press to open, light press to close.:
2.The contact can be moved within the range of ?3mm according to the center.:
3.When closing the door, the clamp arm will firmly hold the contact and fix the door.:
 :
Package Included:
1X Rebound door lock(Brown/White/Yellow) :

Поврзани производи..