• Свеж
Комплет За Хардвер за бања, 5/10/20 парчиња Хардвер За Бања, Комплет За Хардвер За Бања Од Нерѓосувачки Челик, Вклучувајќи Шипки За Рачни Крпи Од 16 Инчи, Држачи За Тоале?
zoom_in

Комплет За Хардвер за бања, 5/10/20 парчиња Хардвер За Бања, Комплет За Хардвер За Бања Од Нерѓосувачки Челик, Вклучувајќи Шипки

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●Пакетот Вклучува Q-нашиот хардверски комплет за бања вклучува 4 парчиња шипки за крпи, 4 парчиња прстени за крпи, 4 парчиња држачи за тоалетна хартија, 8 парчиња куки за крпи, 40 парчиња завртки, 40 парчиња сидра за проширување и ален клучеви €Модерен и Елегантен Дизајн Q-скриениот дизајн на завртката ја прави поставената шипка за крпи поелегантна, морден и уредна. Дизајнот на тркалезни рабови го прави безбеден за вас додека ги користите. ●Лесен За Инсталирање-хардверскиот комплет за бања е лесен за инсталирање, треба да дупчите дупки, да инсталирате сидра за проширување, да инсталирате секрети и да ја закачите основната плоча. Конечно затегнете ги завртките. ЗАБЕЛЕШКА : АКО плочата на производот е лабава, ве молиме користете шрафцигер плус затегнете ја пред да ја инсталирате. ●Премиум Материјал● - хардверскиот комплет За Бања е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик со четкана никелска површина, што е висока јачина, добра цврстина, издржлива и против ' рѓа. Нивните капацитети за тежина се движат од 11-22лб (5-10кг). ●Широка Примена-Нашиот хардверски комплет за бања е дизајниран со елегантни едноставни линии и скриена дупка за монтирање, која е погодна за бања, туш на отворено и реновиран плакар за бања, кујнски ормар, соба за Перење, дневна соба итн.

Поврзани производи..