• Свеж
Hjgarden 10pcs Метални филигрански триаголник конектори за гроздобер стил на екрани Наоди декоративни работ на агол за заштита на мебел декорација бело
zoom_in

Hjgarden 10pcs Метални филигрански триаголник конектори за гроздобер стил на екрани Наоди декоративни работ на агол за заштита на

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Квалитетен материјал : Овој украсен заштитник на аголот на кутијата е изработен од силно, издржливо, железо кое е докажано од 'рѓа, со електропланирана површина и долг животен век, заштитувајќи ја вашата маса, кутија, дрвена кутија од оштетување и не е лесно да се избледи Лесно за инсталирање : Овој гроздобер гарда на кабинетот со нокти за појавување, лесен за инсталирање и отстранување, носи многу погодност за време на инсталацијата. Овие цврсти заштитници на кутии се совршена алтернатива за да го ставите завршниот допир на вашиот D¨¦. Гроздобер стил : Овие чувари на куферите вклучуваат стара мода и убавина во нашиот оригинален идеал, додавајќи гроздобер и софистициран вкус на вашите предмети за античко и уникатно искуство. Широка примена : Овој заштитник на гроздобер агол е задолжителен за домашен. Совршено за сите видови куфери, багаж, гроздобер дрвени кутии, кутии за накит, кутии за подароци, кутии за вино, кутии со алатки, ормани, ормани, итн. Квалитетен материјал : Овој украсен заштитник на аголот на кутијата е изработен од силно, издржливо, железо кое е докажано од 'рѓа, со електропланирана површина и долг животен век, заштитувајќи ја вашата маса, кутија, дрвена кутија од оштетување и не е лесно да се избледи. Лесно за инсталирање : Овој гроздобер гарда на кабинетот со нокти за појавување, лесен за инсталирање и отстранување, носи многу погодност за време на инсталацијата. Овие цврсти заштитници на кутии се совршена алтернатива за да го ставите завршниот допир на вашиот D¨¦. Гроздобер стил : Овие чувари на куферите вклучуваат стара мода и убавина во нашиот оригинален идеал, додавајќи гроздобер и софистициран вкус на вашите предмети за античко и уникатно искуство. Широка примена : Овој заштитник на гроздобер агол е задолжителен за домашен.

Name:
antique furniture veneer decorative Edge Corner Protector
Color:
white
Material:
Iron
Size:
76x50mm/2.99x1.97inch
Easy to install:
The shield veneer is equipped with mounting screws, which is convenient for DIY installation and convenient for daily life.
Retro style:
antique color, exquisite pattern, beautiful shape, integrating old fashion and good looks into our original ideal. They will add different accents to your wooden box.
Wide application:
Shield veneer is very suitable for vintage wooden boxes, jewelry boxes, gift boxes, wine boxes, wedding card boxes, toolboxes, wooden furniture, boxes, jewelry storage boxes, doll houses, cabinets or other custom wood products, etc.
The package includes:
10 x Antique furniture Edge Corner Protector(bronze/yellow/white). :

Поврзани производи..