• Свеж
Држач ЗА Ролна ЗА Тоалет ФРАПАН, Држач За Тоалетна Хартија За Монтирање На Ѕид, Самолеплив Држач За Тоалетна Хартија Од Нерѓосувачки Челик, Модерна Едноставност До?
zoom_in

Држач ЗА Ролна ЗА Тоалет ФРАПАН, Држач За Тоалетна Хартија За Монтирање На Ѕид, Самолеплив Држач За Тоалетна Хартија Од Нерѓосувачки

DEN 915.20

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен Материјал : држачот за тоалетна хартија е изработен од нерѓосувачки челик, кој е водоотпорен, отпорен на корозија и лесен за чистење Може да се користи долго време без ' рѓосување. Едноставен и Елегантен : едностран дизајн на отворање, може да се користи хоризонтално или вертикално, со кука на крајот. Едноставните концепти за дизајн се погодни за различни стилови на украсување на животната средина. Лесен За Инсталирање : самолеплив држач за хартија, нема потреба од дупчење дупки, нема да ги оштети вашите ѕидови. Висококвалитетното самолепливо обезбедува силно држење на ѕидот, лесни за закачување ролни од тоалетна хартија и многу издржливи. Како Да Се Користи : Избришете го ѕидот чист и сув, а потоа излупете го заштитниот филм на задниот дел од самолепливата налепница и залепете го производот на ѕидот, почекајте 24 часа по инсталацијата пред употреба, поцврсто. (Самолепливи или самолепливи и перфорирани двојни намени, алатки и завртки не се вклучени. Широка Компатибилност : самолеплив држач за тоалетна хартија е едноставен и практичен, силен носивост, водоотпорен нема да ' рѓа, не е лесен за деформација. Идеален за бањи, тоалети и кујни. Погоден за инсталација на мазни површини, како што се плочка, стакло, метал, мермер, итн. Висококвалитетен Материјал : држачот за тоалетна хартија е изработен од нерѓосувачки челик, кој е водоотпорен, отпорен на корозија и лесен за чистење. Може да се користи долго време без ' рѓосување. Едноставен и Елегантен : едностран дизајн на отворање, може да се користи хоризонтално или вертикално, со кука на крајот. Едноставните концепти за дизајн се погодни за различни стилови на украсување на животната средина. Лесен За Инсталирање : самолеплив држач за хартија, нема потреба од дупчење дупки, нема да ги оштети вашите ѕидови. Висококвалитетното самолепливо обезбедува силно држење на ѕидот, лесни за закачување ролни од тоалетна хартија и многу издржливи. Како Да Се Користи : Избришете го ѕидот чист и сув, а потоа излупете го заштитниот филм на задниот дел од самолепливата налепница и залепете го производот на ѕидот, почекајте 24 часа по инсталацијата пред употреба, поцврсто. (Самолепливи или самолепливи и перфорирани двојни намени, алатки и завртки не се вклучени.

Material:
Stainless Steel
Color:
Black, Silver, Gold
Size:
Length
Weight:
160g
Package Included:
1 x Toilet Roll Holder:
Notes:
1. Manual measurement, there may be a little error.:
2. Due to the difference of the monitor, the color may be different from the actual, please take the actual prevail.:

Поврзани производи..