• Свеж
Yarnow 2 парчиња заклучување на кутијата Ретро декор гроздобер брави за врата ретро декоративни шарки Duckbilled Toggle Hasp Кабинетот заклучувајќи ги гроздобер куќиште за зак?
zoom_in

Yarnow 2 парчиња заклучување на кутијата Ретро декор гроздобер брави за врата ретро декоративни шарки Duckbilled Toggle Hasp Кабинетот заклучувајќи

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Цинк легура Гроздобер брави на кабинетот- едноставни и лесни за примена и одвојување, практични и. Кутија за накит- Погоден за кутии за накит, дрвени кутии, кутии за подароци, кутии за вино ,. Дрво кутија- Ретро дизајн ги прави вашите кутии за накит попривлечни. Декоративни брави- Гроздобер и дизајн на новите изглед можат убавината на вашите кутии. Декоративно мини- не е лесно да се деформира и да се скрши, издржлива и цврста за употреба. Гроздобер брави на кабинетот- едноставни и лесни за примена и одвојување, практични и. Кутија за накит- Погоден за кутии за накит, дрвени кутии, кутии за подароци, кутии за вино ,. Дрво кутија- Ретро дизајн ги прави вашите кутии за накит попривлечни. Декоративни брави- Гроздобер и дизајн на новите изглед можат убавината на вашите кутии. Декоративно мини- не е лесно да се деформира и да се скрши, издржлива и цврста за употреба. Пакетот вклучува 2 x Карактеристики на заклучувања на заклучување -Материјал : Заклучувања на кутијата со легура на цинк. -ИЗИЗА : Околу 9.39inch кутија за ретро заклучување. -Којност : Бронзени дрвени кутии. -Антик и класичен стил ќе ги направат вашите кутии карактеристична фиока. -Мепли и лесен за примена и одвојување, практични и издржливи брави со антички кутии. -Се овие токи се лесни за инсталирање, не е лесно да се свиткаат или деформираат декоративни мини.

Поврзани производи..