• Свеж
Doitool гроздобер декор гроздобер декор пијано шарки 50 парчиња мали шарки мини шарки за дрвени кутии занаетчиски шарки мали накит кутии хардвер накит кутии шарки за к?
zoom_in

Doitool гроздобер декор гроздобер декор пијано шарки 50 парчиња мали шарки мини шарки за дрвени кутии занаетчиски шарки мали накит

DEN 205.28

Стока
check Во продавницата

Сокриени шарки на кабинетот : изработени од високо квалитетен железен материјал и трајно, лесно го освоија 'рѓа Сокриени шарки : Совршени додатоци за мала дрвена кутија, кутија за подароци и кабинет. Кујнски шкафови за шкафови : Деликатен изглед за да ја комплиментира убавината на кутиите за подароци. Врати на вратата од кујната на кабинетот : Погоден е за кутија за накит, кутија за вино, кутија за подароци, кутија за градите и така натаму. Пролетната натоварена шарка : шарките се издржливи, анти-, лесни и едноставни за инсталирање и употреба. Сокриени шарки на кабинетот : изработени од високо квалитетен железен материјал и трајно, лесно го освоија 'рѓа. Сокриени шарки : Совршени додатоци за мала дрвена кутија, кутија за подароци и кабинет. Кујнски шкафови за шкафови : Деликатен изглед за да ја комплиментира убавината на кутиите за подароци. Врати на вратата од кујната на кабинетот : Погоден е за кутија за накит, кутија за вино, кутија за подароци, кутија за градите и така натаму. Пролетната натоварена шарка : шарките се издржливи, анти-, лесни и едноставни за инсталирање и употреба. Список на пакети 50 x Карактеристики на шарки - Материјал : Ironелезо. - Погоден за кутија за накит, кутија за вино, кутија за подароци, куќиште за градите и така натаму. - Големина : околу 3.

Поврзани производи..